Koji vas ulaz PRESTRAVLJUJE? Analiza odgovora će vas ŠOKIRATI – Nama je totalno pogodilo!

Koji vas ulaz PRESTRAVLJUJE? Analiza odgovora će vas ŠOKIRATI – Nama je totalno pogodilo!

22. svibnja 2018. 0 By Admin 1

 

Ulaz # 7.

Ako vas ovaj prolaz podsjeća na sve užasne horror filmove, to bi moglo simbolizirati potisnute, “pokopane” stvari, stvari davno zaboravljene. Ovaj prolaz također simbolizira strah od nove faze u vašem životu koja dolazi. Koje su to promjene koje vas toliko plaše?

Promjena je dobra, promjena je rast, promjena je jedina konstanta u ovom svijetu.

Svi problemi proizlaze iz našeg opiranja promjenama koje život nosi i onome što jest! Pati jedino onaj koji pruža otpor stvarnosti.

Tecite u životu poput rijeke. Opustite se…

 

 

Ulaz # 8.

Ova vrata kao da vode u tamnicu Hanibal Lectora… Vrata su jako plave boja; boje koja simbolizira nebo i more. Ali kad uđete, nalazite se u totalnom mraku. Teško je išta napraviti u takvom prostoru.

Ponekad ste malo kruti. Vaša striktnost i ozbiljnost vas ponekad sprječavaju da doživite više od života. “Naučite” biti spontaniji, vrijeme je za predah. Otiđite negdje, otputujte, promijenite sredinu… Promijenite dnevnu rutinu barem!

Svakodnevna kolotečina i sivilo je najpogubnije za čovjeka, tada vjerojatno nismo daleko od života zombija koji bi mogli živjeti iza ovakvih vrata u mraku i koji simbolički predstavljaju upravo mehanička obavljanja zadataka, bez razmišljanja, bez ljubavi i bez strasti za životom. Trgnite se!

Stranice: 1 2 3 4