STRELAC I RIBE! Kome stiže NOVA LJUBAV a ko se VRAĆA STAROJ… Mesečni horoskop za JUN!

STRELAC I RIBE! Kome stiže NOVA LJUBAV a ko se VRAĆA STAROJ… Mesečni horoskop za JUN!

22. svibnja 2018. 0 By Admin 1

Strelac – mesečni horoskop za jun 2018.

strelac

Posao:

Dragi Strelčevi,
Merkur koji vlada vašim poljem posla i karijere praviće 1. juna trigon sa marsom i doneće vam uspeh u pregovorima oko novih projekata. Uspeh ćete ostvariti na poljima komunikacija i saobraćaja. 6. juna će Merkur praviti konjunkciju sa Suncem u vašem polju javnosti i partnerstava i bićete u mogućnosti da započnete novo poslovno partnerstvo, sklopite novi ugovor koji će vam u budućnosti doneti očekivanu korist, kao i da pokrenete novu reklamnu kampanju za vaše proizvode. Obratite pažnju na nabavku osnovnih sredstava koja su vam potrebna za posao jer ćete na tom polju nailaziti na teškoće. Budite ažurni u sređivanju administracije. Ako se bavite kancelarijskim radom, bićete konfuzni i skloni greškama između 6. i 7. juna. Merkur će 12. juna ući u znak Raka i vaše polje platnog prometa, što vam je povoljno vreme da započnete da pripremate novi finansijski plan i da se bavite kalkulacijama u vezi vaših finansijskih obaveza ali i dinamike kojom bi trebalo da se odvija vaš platni promet. Venerin ulazak u znak Lava poboljšaće saradnju sa inostranim partnerima.

 

16. juna će Merkur praviti opoziciju sa Saturnom i dovešće do teškoća na polju novca. Veću sumu ćete platiti kako biste pokrili zaostala dugovanja, a novi prilivi na vaš račun će biti umanjeni i kasniće. Potrebno je da se prilagodite tržišnim kretanjima. Svakako ćete biti primorani da nalazite kompromise u poslovnim odnosima i da budete štedljivi na polju novca. Druga polovina juna će vam doneti izazove ali i prepreke koje će zahtevati vaše puno angažovanje i dosta pažnje, koncentracije i sveže ideje, kako biste uspeli da ih rešite. 26. juna će Mars krenuti retrogadno. To će vam doneti otežane pregovore, a jedna ideja koju ste nedavno pokrenuli će naići na prepreke zbog kojih ćete taj deo posla morati da odložite.

 

Nezaposleni Strelčevi će biti snalažljivi u predstavljanju svojih radnih veština potencijalnim poslodavcima. U prvoj polovini juna su im bolje šanse da dobiju novi posao.

 

 

Ljubav:

Ako ste u vezi:

U prvoj polovini juna ćete biti puni ideja i predloga koji će se vašem partneru dopasti. Više vremena ćete provoditi u razgovorima i planiranju novih zajedničkih ciljeva. Nešto od svega što dogovorite uspećete za kratko vreme zajedničkim angažovanjem da ostvarite. Vikende ćete koristiti da idete na izlete i da provodite više vremena zajedno što će vas zbližiti.

 

U drugoj polovini juna Merkur, vladar vašeg polja ljubavi, praviće opoziciju sa Saturnom, a Venera će praviti opoziciju sa Marsom. Vaš partner i vi ćete zauzeti različita mišljenja i stavove u vezi zajedničkog budžeta, a nesuglasice će iskrsnuti i zbog nedostatka međusobne podrške. Moguće su i ljubomorne scene. ovo ćete moći da rešite samo kompromisom.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3