STRELAC I RIBE! Kome stiže NOVA LJUBAV a ko se VRAĆA STAROJ… Mesečni horoskop za JUN!

STRELAC I RIBE! Kome stiže NOVA LJUBAV a ko se VRAĆA STAROJ… Mesečni horoskop za JUN!

22. svibnja 2018. 0 By Admin 1

 

Ako ste slobodni:

Više će vas zanimati da budete u pokretu, da putujete, da se viđate sa prijateljima i da se posvestite sopstvenim planovima i zadocvoljstvu nego što ćete imati volje da se angažujete oko nalaženja nekoga s kim biste ušli u novu emotivnu vezu. Više ćete biti zainteresovani za prolazne avanture. Prva polovina juna vam donosi susret sa nekim ko vam baš u tom pogledu sasvim odgovara. Šansu ćete iskorisiti na obostrano zadovoljstvo. Biće kratko, ali vrlo dinamično i erotično.

Nešto stariji Strelci će upoznati osobu koja nije sloboda ali koja će im otvoreno prići i predložiti im tajnu vezu. Jedno vreme će vam to delovati privlačno ali ćete ubrzo upoznati osobu koja je slobodna i sa kojom ćete ući u slobodnu vezu.

 

 

Zdravlje:

U prvoj polovini juna imaćete smetnje koje su povezane sa hormonima, štitnom žlezdom i alergijama. Preventiva vam je obavezna, a u slučaju tegoba se posavetujte sa svojim lekarem. Izbegavajte da provodite mnogo vremena na jakom suncu. Zdravlje će vam biti osetljivo, pa je potrebno da se pravilno hranite, održavate kondiciju i izbegavate sres i zamor.

Vaša ishrana treba da obuhvata lakšu hrtanu, ona koja je laka za varenje, sa više vlakana, a manjom količinom masnoća i belančevina. jedite što više svežeg voća i povrća. Suhomesnate proizvode, pržena, masna i slana jela izbegavajte. Pojačajte unos ribe, semenki, orašastih plodova, kao i E i B vitamina. Unosite što više tečnosti u organizam, vodu i ceđene sokove.

 

Srećni brojevi:

6, 8, 14, 19, 25

 

Ribe – mesečni horoskop za jun 2018.

ribe

Posao:

Drage Ribe,
Venera na samom početku juna pravi trigon sa Jupiterom koji vlada vašim poljem posla i karijere. Otvaraju vam se mogućnosti da odete na poslovni put u inostranstvo, a ako planirate sezonski posao u inostranstvu ili ste konkurisali za mogućnost da dobijete posao u inostranstvu, šanse za to su povoljne. Venera će praviti trigon sa Neptunom koji se nalazi u vašem znaku, što će pojačati vaše kreativne ideje i omogućiti vam da jedan vaš projekat predstavite investitorima. Imaćete uspeha, što će vam doneti i donacije ili neke druge pogodnosti koje će vam omogućiti da taj projekat razvijate dalje i da većim delom ostvarite vaše planove za narednih mesec dana. S druge strane, Merkur i Sunce će praviti kvadrat sa Neptunom, što vas upozorava da budete pažljivi u vezi administrativnog dela posla kojim se bavite i da izbegavate zakulisna radnje i rizične poteze, naročito one sa novcem. Venera će 13. juna ući u znak Lava i vaše polje usluga i ubrzo nakon toga pravi kvadrat sa Uranom. Iskrsnuće neočekivane smetnje i nesporazumi u pregovorima oko novih projekata.

 

U drugoj polovini juna vaši odnosi sa radnim kolegama i podređenim osobljem zahtevaće više pažnje. Na polju saradničkih odnosa može da dođe do raskida jedne saradnje i to dugogodišnje. U tom slučaju biste se osećali iznevereno i bilo bi vam teško da prihvatite taj gubitak. Neptun će krenuti retrogradno 18. juna, što vas upozorava da pazite na svoje lične nastupe. Nećete uspeti da približite publici svoju poruku. Venera će praviti opoziciju sa Marsom. neko će pokušati da se okoristi na vašu štetu. Izbegavajte tajne i budite pažljivi u finansijskim dogovorima i transakcijama. Mars će 26. juna krenuti retrogradno, a kako vlada vašim poljem novca, biće neophodno da se usmerite na rešavanje zaostalih obaveza.

 

Nezaposlene Ribe će biti izuzetno kreativne, pa će im to doneti mogućnost da dobiju novi posao na polju dizajna ili da dobiju donacije za svoje projekte.

 

 

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Prva dekada juna vam je povoljna za ostvarenje zajedničkih planova i za sve što je povezano sa porodičnim obavezama. Merkur će praviti konjunkciju sa Suncem i moći ćete da više vremena provodite okruženi članovima porodice, što će vam prijati. 12. juna će Merkur ući u znak raka, pa ćete imati više zajedničkih izlazaka i zabave sa partnerom.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3