Vaga u velikom ISKUŠENJU, Lav na PUTU, Jarac između DVE LJUBAVI, Strelcu stižu PARE… Evo šta vas čeka dok je SUNCE U BLIZANCIMA DO 21. JUNA

Vaga u velikom ISKUŠENJU, Lav na PUTU, Jarac između DVE LJUBAVI, Strelcu stižu PARE… Evo šta vas čeka dok je SUNCE U BLIZANCIMA DO 21. JUNA

23. svibnja 2018. 0 By Admin 1

 

RAK (21. 6 – 22.7)

Ljubav Sa Venerom, planetom lepote u vašem znaku, do sredine juna bićete u centru pažnje, naročito suprotnog pola. Krajem maja, jedan Jarac će pokušati da stupi u kontakt sa vama. U vreme mladog Meseca, oko 13. juna, moguć je ulazak u vezu sa nekim ko se bavi umetničkim zanimanjem ili nosi uniformu na radu.

 

 

Posao U vreme prve Mesečeve četvrti, 22. maja, možete da obnovite saradnju sa strancima. U vreme punog Meseca, oko 29. maja, očekuju vas novčani dobici. Pozicija Merkura do sredine juna upozorava da obratite pažnju na finansije i konkurenciju. Posle 12. juna, povedite više računa o svojim izjavama, naročito u društvu kolega ili saradnika.

 

 

Zdravlje Rekreirajte se.

 

 

 

LAV (23. 7 – 23.8)

Ljubav Već početkom perioda možete da upoznate nekog Blizanca ili Vodoliju. Simbol komunikacija, Merkur pod uticajem Urana, vladaoca polja ljubavi, do kraja maja, nepovoljno utiče na vaš odnos s partnerom.

Posle 13. juna, kada Venera ulazi u vaš znak, mnogi će poželeti da se nađu u vašem društvu. Krajem perioda, na kraćem putu, očekuje vas susret sa Ovnom.

 

 

 

Posao Već početkom perioda, bićete u prilici da dosta zaradite, ako se bavite umetnošću ili sportom. U vreme punog Meseca u sekstilu sa Uranom, krajem maja, možete da očekujete novčane dobitke. Posle 10. juna, aspekt Marsa sa retrogradnim Jupiterom, upozorava da izbegavate nepotrebne troškove.

 

 

Zdravlje Promenite način ishrane.

 

 

 

DEVICA (23. 8 – 23.9)

Ljubav Tranzit vašeg vladaoca Merkura preko Raka, do 12. juna, donosi vam prijatne susrete i poznanstva na kraćim putovanjima. Ako ste muškarac, oko 21. maja, možete da upoznate nekog Raka. Tranzit Marsa preko Vodolije, donosi vam mogućnost ulaska u vezu sa osobom koju poznajete preko posla.

 

 

Posao U prvoj dekadi perioda, čuvajte se da ne postanete žrtva nečije spletke ili intrige. Posle 29. juna, Mars u vašoj astrološkoj kući karijere, najavljuje mogućnost uspostavljanja saradnje sa partnerima iz zemalja engleskog jezičkog područja i Italije. Posle 10. juna, izbegavajte konflikte s kolegama, kao i nepotrebne troškove i podizanje kredita.

 

 

Zdravlje Budite oprezniji u saobraćaju.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

 

Stranice: 1 2 3