BIK I ŠKORPIJA! Ljubavni problemi, RASKID i jedna nova ŠANSA ZA LJUBAV… Mesečni horoskop za JUN!

BIK I ŠKORPIJA! Ljubavni problemi, RASKID i jedna nova ŠANSA ZA LJUBAV… Mesečni horoskop za JUN!

25. svibnja 2018. 0 By Admin 1

 

Ako ste slobodni:

Vaši pokušaji da osobu koja vam se dopada duže vreme zainteresujete za sebe neće vas dovesti do očekivanih rezultata, pa ćete odlučiti da odustanete i potražite nekoga ko će biti vredan vaše pažnje. Problem će biti u tome što nećete moći da primetite nekog novog jer će vam prethodna simpatije i neuspeh neprestano biti u mislima. Tek druga polovina juna vam donosi novu simpatiju koja će od početka pozitivno reagovati na vaša udvaranja. Ipak, malo više upornosti biće neophdno.

 

Stariji Škorpioni će preceniti svoj šarm i previše će se eksponirati kako bi zadivili osobu koju su upoznali na jednom poslovnom sastanku. Kasno ćete ustanoviti da je njoj potrebna romantika, a ne hvalisavost. Ipak, dobićete još jednu šansu.

 

 

Zdravlje:

U prvoj polovini juna bićete često u pokretu i bavićete se sportsko-rekreativnim aktivnostima. Tako ćete vašu kondiciju održavati u dobroj formi, a to će pozitivno uticati i na vaš imunitet. U drugoj polovini juna pazite da ne uganete članak ili istegnete tetivu. Mars će 26. juna kreuti retrogradno, što će dovesti do pada vašeg imuniteta. Više se odmarajte.

 

 

Ishrana treba da vam se sastoji od svežeg povrća, posebno spanaća, celera, zelene salate, što možete uzimati svakodnevno, uz dodatak sira, maslina i tunjevine. Umanjite unos mesa, a pojačajte ribu, kao i mleko i mlečne proizvode. Kafu, slatkiše, brzu hranu, kao i hranu koja sadrži previše masnoća, maksimalno umanjite. Potrebno vam je više E vitamina.

 

 

Srećni brojevi:

7, 11, 18, 22, 25

 

 

ASTROLOGIJA.DE

 

Stranice: 1 2 3