BLIZANCI I OVAN! Ljubavne igre i dileme, TAJNE, ljubomora… Mesečni horoskop za JUN!

BLIZANCI I OVAN! Ljubavne igre i dileme, TAJNE, ljubomora… Mesečni horoskop za JUN!

25. svibnja 2018. 0 By Admin 1

U drugoj polovini juna bićete skloni da se previše opustite i da ne posvećujete dovoljno pažnje potrebama voljene osobe. Više vremena ćete provoditi na poslu i zaokupljeni svojim ciljevima. Izbegavajte dvostruke standarde u ljubavi jer bi to moglo dovesti do ozbiljnih nesuglasica. 25. juna će Venera praviti kvadrat sa Jupiterom i bićete u svađi sa partnerom.

 

 

Ako ste slobodni:

Početak juna vam donosi uzbudljiva dešavanja. U vaš život će ući osoba koja će vas zavesti i vrlo brzo ćete sa njom započeti uzbudljivu avanturu koja će se na prvom mestu zasnivati na uzajamnoj seksualnoj privlačnosti. U početku ćete biti ispunjeni zadovoljstvom. U drugoj polovini juna pojaviće se još neko ko će sa vama želeti isto, tj. avanturu. Ući ćete u paralelnu vezu bez razmišljanja, a onda ćete se naći u intrigama i emotivnim previranjima. Očekuju vas problemi.

 

Stariji Blizanci će upoznati osobu sa kojom će početi da se viđaju i izlaze. Uskoro će vam ta osoba priznati da nije slobodna. Nastavićete da se viđate ali će vaš odnos početi sve više da se komplikuje. Biće vam teško da održite vezu.

 

 

Zdravlje:

Prva polovina juna vam donosi dobro i stabilno zdravlje. Bićete u pokretu, praktikovaćete fizičke vežbe i vitalnost će vam biti pojačana. U drugoj polovini juna će doći do pada vašeg imuniteta. Bićete skloni da svoju energiju rasipate na nepotrebne i naporne aktivnosti i bićete povišeno nervno napeti. Potrebna vam je svakodnevna psihofizička relaksacija .

 

Ishrana treba da vam se sastoji od namirnica koje sadrže antioksidanse, vitamine i ugljene hidrate. Takođe bi vam prijala hrana bogata vlaknima, kao što je grašak, pasulj i sočivo, zatim spanać, brokoli i integralne žitarice. Voće uzimajte svakodnevno. Unosite više B vitamina, tečnosti, a potrebni su vam i mleko, sir, jaja i riba. Izbegavajte šećer.

 

 

Srećni brojevi:

4, 9 ,15, 18, 24

 

astrologija.de

Stranice: 1 2 3