Strelca čeka veliki IZAZOV, Lav na PUTU, Vodolije uživaju u LJUBAVI, Raku se smeši NOVA VEZA.. Evo šta vas čeka u NAREDNOJ NEDELJI!

Strelca čeka veliki IZAZOV, Lav na PUTU, Vodolije uživaju u LJUBAVI, Raku se smeši NOVA VEZA.. Evo šta vas čeka u NAREDNOJ NEDELJI!

25. svibnja 2018. 0 By Admin 1

VAGA

LJUBAV: Verovatno ćete imati potrebu da se malo distancirate od voljene osobe ili će vaše ljubavno raspoloženje splasnuti. Ali ćete  podjednako ostati raspoloženi za zabave, pa će izlazaka biti. Ipak, odnosi koje ćete stvarati ostaće na površnom nivou.

 

 

KARIJERA: Bićete efikasniji u obavljanju poslova, ali nisu nemoguće oštrije reči. Moglo bi da se dogodi da vas pogrešno protumače ili pogrešno shvate. Zato se potrudite da budete što jasniji ili ne objašnjavajte ništa kao baš ne morate. Radite po pravilima.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite oprezni u saobraćaju.

Nedeljni horoskop od 28. maja do 3. juna 2018

ŠKORPIJA

LJUBAV: Zbog povećane aktivnosti na drugim područjima života povremeno ćete morati da odložite neki ljubavni susret. Potrudite se da nekim poklonom pokažete pažnju partneru kako se ne bi osećao zapostavljeno. Samci će spajati lepo s korisnim.

 

 

KARIJERA: Nakon postavljanja dobrih finansijskih temelja, nastavićete da gradite dalje. Mnogi će ovih dana preispitivati svoju listu poslovnih prioriteta i planova. Menjaće ono što im je na prvom mestu. Biće spremniji na određene rizike.

 

 

ZDRAVLJE&SAVET: Istražite koji vam sport odgovara.

 

 

 

STRELAC

LJUBAV: Biće malih ljubavnih briga koje će vam povremeno donositi neraspoloženja, ali ne takva da bi vam bilo teško. Uzmite to kao izazov koji vas oboje može podstaknuti da još više poboljšate svoj odnos. Samci će biti pomalo ukočeni.

 

 

KARIJERA: Verovatno će vas svako malo nadgledati, ali vi ćete to ili zanemariti ili ćete se praviti ludi. Kontrolisanje nikad nije prijatno, ali ovog puta će se okrenuti u vašu korist. Dobićete dodatne bodove. Zato ne brinite previše.

 

 

ZDRAVLJE&SAVET: Brinućete se zbog novca.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4