Vatreni pun Mjesec u Strijelcu! Dva znaka očekuje VELIKA radost i SREĆA, a Djevici i Ribama se sklonite s puta…

Vatreni pun Mjesec u Strijelcu! Dva znaka očekuje VELIKA radost i SREĆA, a Djevici i Ribama se sklonite s puta…

29. svibnja 2018. 0 By Admin 1

Svi se sada možemo radovati druženju, raznim susretima i buđenjima u novom životnom duhu. Stupanj 8 je stupanj Škorpiona koji ima vatrenu energiju pa će uz pomoć Strijelca ovaj pun Mjesec biti dosta tolerantan, optimističan i druželjubiv.

 

 

Vrlo je izražena želja za komunikacijom, druženjem u prirodi uz neku rijeku, roštilj, vatricu s obitelji, nekim kolegama, novim upoznavanjima i druženjima. Vatreni i zračni znakovi bi mogli isijavati radost, spontanost i osjećaje pune raspoloženja. Pojedini vodeni i zemljani znakovi bi mogli izaći iz svoje suzdržanosti dok se Djevice i Ribe posvećuju nekim nezavršenim poslovima pa je najbolje da im se sklonite s puta da im ne smetate.

 

Pun Mjesec na 8. stupnju Strijelca će biti u kvadratu s Neptunom, a ovaj aspekt daje nervozu, pogrešan izbor, nezadovoljstvo, napade bijesa, nemire, promjene na ekonomskom planu, razočarenja, podmićivanje, krizu osjećaja, zdravstvene probleme, piše astrologinja Željka Knežević.

 

Kako će pojedinačni znakovi provesti ovaj vatreni pun Mjesec?

 

OVAN

Vrlo dinamičan period oko punog Mjeseca. Nekima se iznenada događaju dobri periodi za polaganje ispita i, kako je u lijepom aspektu s vašom planetom Marsom, onda se razmišlja i planira što i kako u budućnosti i kojim putem naprijed. Pojedini Ovnovi mogu biti i jako osjetljivi na ovaj Pun Mjesec pa imajte u vidu da će to trajati samo par dana.

 

 

BIK

Poznata je vaša strpljivost a ovog puta bi trebalo dobro razmisliti trebate li potpisati neki dugoročni sporazum za posao i koliko će se vama sve to isplatiti? Dobro provjerite! Kada je posao u pitanju, bez obzira je li dugogodišnji partner u pitanju ili neka nova ponuda, ne žurite već dobro razmislite da li vi to zaista želite?

 

 

BLIZANCI

Odlična prilika za neko slavlje, bio to vaš rođendan ili neki drugi povod, vrijedi se družiti i proslaviti. Odlična pozicija Marsa vam na duži period daje dobru energiju i olimpijsku snagu dok narednih par dana ipak budite malo i skromni.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4