Njihova ljubav je VELIKA I VEČNA… 10 horoskopskih parova koji su APSOLUTNO SAVRŠEN SPOJ

Njihova ljubav je VELIKA I VEČNA… 10 horoskopskih parova koji su APSOLUTNO SAVRŠEN SPOJ

31. svibnja 2018. 0 By Admin 1

#3

Foto: meowgag.com
Vodolija i Ovan čine sjajan par jer dele sinergiju. Energija između njih zna biti stresna i prilično uzbudljiva. Oni su podrška jedno drugom i između njih vlada duboko poverenje. Drugi znaju biti ljubomorni na ovaj par jer savršeno funkcionišu. Vodolija ima viziju, a Ovan odlučnost da tu viziju ostvari. Oboje su kreativni i ne plaše se da krenu neuobičajenim putem. Čeznu za avanturama u životu za razliku od drugih parova.

#4

Foto: meowgag.com
Ovan i Rak su klasičan primer suprotnosti koje se privlače. Ovan je vatreni znak što znači da ga krasi hrabrost i entuzijazam. Sa druge strane, Rak je vodeni znak. On je slika i prilika emotivne i osetljive osobe. Izvan svih očekivanja, vatra i voda mogu biti dobar par. Oni pomažu jedno drugom da prevaziđu svoje nedostatke. Ovan će podstaći Raka da bude samouvereniji i nezavisniji, a Rak će probiti sve štitove Ovna i pomoći mu da postane saosećajniji i upečatljiviji.

#5

Foto: meowgag.com
Možda ćete se iznenaditi, ali Ovan i Ribe su savršen par. Kada govorimo o ljubavi, nema bolje od one između Ovna i Riba. Ovan ima odlučan pogled na život i jednom kada nešto reši, neće imati mira dok to i ne ostvari. Ribe su veoma spontane. One nikad ne razmišljaju o posledicama svojih akcija i žive u sadašnjosti. Oba znaka imaju jednu zajedničku osobinu: uživaju u onome što imaju bez brige o budućnosti. Ipak, impulsivna priroda jednih i drugih može uneti nestabilnost u vezu.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4