DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 2. jun: Ovan skriva ljubav, Bik pred važnim izborom, Vaga ne kontroliše emocije…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 2. jun: Ovan skriva ljubav, Bik pred važnim izborom, Vaga ne kontroliše emocije…

1. lipnja 2018. 0 By Admin 1

RAK

Ovo bi mogao biti veoma intenzivan dan, kada ćete biti posebno privučeni jednom osobom. Ako mislite da je se možete tako lako rešiti, varate se – magnetizam između vas dvoje je izuzetno jak. Pripazite se da ne budete previše posesivni ili da poželite da je partner onakav kakav vi želite da bude, a ne kakav u stvari jeste. Ne idealizujte!

LAV

Morate se pripaziti svoje potrebe da sve uvek bude po vašem. Ukoliko ste u vezi, morate obratiti pažnju da ne diktirate uvek vi uslove veze i morate dozvoliti partneru malo slobode. Na kraju, vi verujete sebi i sopstvenim osećanjima, ali ponekad je bolje igrati na sigurno, a ne uvek rizikovati.

DEVICA

Postoji velika snaga u vašim rečima, posebno danas. Možda toga niste svesni, ali možete učiniti da vam se ostvare snovi ili da uništite nešto što ste toliko dugo gradili. Intenzivna je energija danas, te se pripazite. Moguće je da ćete osetiti kako je vreme da sredite neke stvari između vas, ali vaš partner neće biti istog mišljenja. Najbolje bi bilo da to ostavite za sutra.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4