Vraćaju se STARE LJUBAVI, SRCE pobjeđuje RAZUM! Evo šta donosi VENERA U RAKU do 12. 06.!

Vraćaju se STARE LJUBAVI, SRCE pobjeđuje RAZUM! Evo šta donosi VENERA U RAKU do 12. 06.!

1. lipnja 2018. 0 By Admin 1

Iako se ne radujemo snovima koji nas “proganjaju” već neko vrijeme, ne možemo poreći da nam nešto važno poručuju. A, nakon što je tranzitna Venera ušla u Raka, to više neće biti lako izvedivo.

 

 

Netko će se mučiti s nesanicom, i provodit će noći sjećajući se. Oni sretniji uspjet će se odmoriti, ali snovi ih neće ostavljati ravnodušnima.

 

Venera u Raku život osjeća. Oduvijek je pokreće samo osjećaj. Razum je uvijek prisutan, ali mu ne vjeruje previše. I rijetko će pogriješiti ova Venera. A, kada to čini, razlog je nevjerovanje onome što istinski osjeća kao istinu.

 

Osobe s Venerom u Raku oduvijek su srcem upoznavale svijet. Često su bile povrijeđene. Ali su, još češće, tvrdoglavo nastavljale tjerati po svom. Prijatelji imaju posebno mjesto u njihovim životima. Sebe u potpunosti predaju svakom odnosu, i iako očekuju istu posvećenost zauzvrat, nerijetko se razočaraju.

 

Potrebno im je vrijeme da steknu povjerenje u nekoga, ali kada vas jednom prihvate i zavole, za njih je to zauvijek. Ili, pak, do onog trenutka, dok se ne razočaraju u vas. Nije im teško oprostiti greške. Jer ih i sami ponekad čine. Ali, ne zaboravljaju kada ih neko povrijedi. I podsjetit će vas na to, prvom slijedećom prilikom.

 

Ovo su svi oni koje ne priznaju nemoguće. Dok god ih vodi emocija, ne postoji dovoljno neustrašiv ratnik koji ih može poraziti. Ako vas smatraju svojim prijateljima, učinit će sve što mogu kako bi vam pomogli, kako biste bili sretni i kako biste uspjeli u nekoj vašoj namjeri. Neće vas ostaviti same ni kada se sve ruši, jer znaju kako je to kada je nečija podrška neophodna. Ukoliko se ne slažu s nekom vašom odlukom, to će vam reći u privatnosti. A branit će vas pred svima.

 

Obično imaju izražajne oči, upečatljiv pogled, i dar da osjete ono nevidljivo. Obično su primjetni, iako ne teže tome.

 

Susret s njima ostavlja trag u njihovim sugovornicima, njihove riječi pronalaze odjeka u duši onoga koji sluša. Zadržavaju ono dijete u sebi, i ne dopuštaju da ih godine pobijede. Vole zemljane tonove, vole romantiku, posebno su osjetljivi u noći mladog i punog Mjeseca, i poznaju jezik prirode.

 

 

Drugima se mogu učiniti čudnima, neće ih svako razumjeti, jer njihovu energiju prepoznaju odabrani. Žene s ovim položajem Venere posjeduju onu izvanvremensku ljepotu, skladne crte lica i šarm koji im je prirodan poput svakog koraka.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2