Vraćaju se STARE LJUBAVI, SRCE pobjeđuje RAZUM! Evo šta donosi VENERA U RAKU do 12. 06.!

Vraćaju se STARE LJUBAVI, SRCE pobjeđuje RAZUM! Evo šta donosi VENERA U RAKU do 12. 06.!

1. lipnja 2018. 0 By Admin 1

 

Ukoliko želite osvojiti njeno srce, potrebno je da joj dokažete da ste tu, da vam može vjerovati i osloniti se na vas. Vole jake, stabilne i hrabre muškarce. Međutim, neophodno je da posjedujete izraženu emociju.

 

Muškarci s ovom Venerom vole prirodne žene, vole otvorenost i empatiju. Osvojit ćete ga samo ako ste zaista svoji. Oni će podjednako voljeti i vaše vrline i vaše mane. Dopadaju im se žene koje se ne plaše pokazati svoju emociju.

 

Tranzitna Venera u Raku, tokom svog boravka u ovom znaku obrazovat će nekoliko napetih aspekata, ali će formirati i one posebno magične.

 

Početkom lipnja tranzitna Venera u Raku bit će u trigonu s retrogradnim Jupiterom u Škorpionu. Prošlost je tu, i ne odustaje dok je ne osvijestimo. Sve iz prošlosti se vraća, stare ljubavi zvone na vrata. Ovo će se najviše odraziti na Bika, Škorpiju, Jarca i Ribe..

 

Venera će biti i u trigonu s Neptunom u Ribama. Pružit će nam priliku da živimo snove, sudbinsku ljubav i srž onoga što vrijedi osjećati.

 

Posljednji aspekt Venere u Raku bit će opozicija s Plutonom u Jarcu. Kud god krenuli, sebe u sebi nosimo. Demoni su tu, tik ispod površine. A na nama je hoćemo li se suočiti s njima, i dozvoliti sebi da ponovo osjetimo.

 

 

Sretno!

 

Rajna Cvetković 

Stranice: 1 2