PODZNAK ODREĐUJE SUDBINU DO KRAJA MJESECA! Slijedi nam period NAJLJEPŠIH LJUBAVNIH PRIČA, ali i nekih BOLNIH prekida s PROŠLOSTI…

PODZNAK ODREĐUJE SUDBINU DO KRAJA MJESECA! Slijedi nam period NAJLJEPŠIH LJUBAVNIH PRIČA, ali i nekih BOLNIH prekida s PROŠLOSTI…

2. lipnja 2018. 0 By Admin 1

Podznak Rak

Krijete dosta toga. I to posebno živcira vašu okolinu, koja želi znati svaki vaš idući korak. Vi kao da potajno uživate u tome da iznenadite nekoga svojom odlukom ili postupkom. Ne želite nikome polagati račune i ne želite se nikome pravdati.

 

Lijep je period za ljubav, stoga pružite šansu osobi kojoj se sviđate. Prihvatite pozive za zabave i budite svoji. Baš takvi, nekome ćete se neizmjerno svidjeti.

 

 

Podznak Lav

Najviše vremena u narednom periodu posvetit ćete rješavanju nekih kompliciranih poslovnih zadataka. Kao da se nećete imati na koga drugog osloniti. I nije u pitanju vaše uvjerenje da sve znate najbolje.

 

Ovoga puta, zaista ćete samo vi biti u stanju riješiti taj problem. Ljubav tajite od svih, čak ni vaša obitelj ne zna tko vam se sviđa. Mnogo je strasti koja vas pokreće, a vi, dragi moji, živite za taj osjećaj.

 

 

Podznak Djevica

Posvećeni ste poslu. Kuda god budete odlazili, željet ćete ostaviti dojam, oduševiti i uvući se nekome pod kožu. U tome ćete i uspijevati. Često ćete putovati na neke kraće relacije s prijateljima ili ćete nekome od njih otići u posjet.

Prisustvovat ćete lijepim ljubavnim pričama vama najdražih ljudi. Pazite da vas vaši strahovi ne odvuku od nečega što je sjajno za vas.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4