Veliki JUNSKI horoskop: Ovnovi, 25. OBAVEZNO URADITE OVO, osmehnuće vam se SREĆA! Lavovi, pazite se 12. juna!

Veliki JUNSKI horoskop: Ovnovi, 25. OBAVEZNO URADITE OVO, osmehnuće vam se SREĆA! Lavovi, pazite se 12. juna!

2. lipnja 2018. 0 By Admin 1

 

VAGA

Vaga
VAGAFOTO: SHUTTERSTOCK

Ljubav

Ako ne budete u stanju da rešavate bilo kakav problem u vezi početkom juna, ostavite raspravu za neke bolje dane. Umesto toga, sagledajte dobre strane odnosa s partnerom. Vage samci će početkom meseca iskusiti nekoliko romantičnih trenutaka, a one u vezi čekaće ih do 17. i uživaće u njima.

 

 

 

Posao

Nemojte da potrošite majsku zaradu početkom juna na nešto što vam nije neophodno jer ćete do kraja meseca ozbiljno grcati zbog toga. Sredinom meseca kolege će vas baciti u zasenak, ali držite se po strani, iako vam neće biti lako. Zablistaćete već oko 26. fenomenalnim idejama.

 

 

Zdravlje

Mučiće vas sitni problemi, koje lako možete izbeći rekreacijom. Recimo, vrat vam se neće ukočiti ako budete radili vežbe istezanja… Krajem meseca obratite pažnju na ishranu, ako preterate, mučiće vas želudac danima.

 

 

 

 

ŠKORPIJA

Škorpija
ŠKORPIJAFOTO: SHUTTERSTOCK

Ljubav

Početkom meseca posvetićete se odnosu s partnerom. Bićete prepuni ideja kako da zajedno provedete vreme, činićete sve da vam bude što lepše i udobnije. Ako ste sami, konačno ćete skupiti hrabrost da se raspitate o nekom ko vam se dopada mesecima. Dobri dani za upoznavanje su 5. i 6. jun. Oko 10. juna radiće vam intuicija i uspećete da predvidite mini-oluju koja dolazi.

 

 

Posao

Od prvog dana juna ići ćete s takvom radošću na posao kakvu dugo niste osetili, a sve zahvaljujući tome što ste u kreativnom zanosu. Jedino će vas kočiti fizički umor da ne zablistate do maksimuma. Odlične vesti čućete 19. ili 20.

 

 

Zdravlje

Moraćete više da se pozabavite kondicijom i samim načinom na koji dolazite do nje. Ništa ne može preko noći i za pet minuta. Radite i na pozitivnijem pogledu na život, crne misli na duže staze opterećuju i utiču na zdravlje.

 

 

 

 

STRELAC

Strelac
STRELACFOTO: SHUTTERSTOCK

Jun

Ljubav

Prvih dana juna izgledaćete skroz izgubljeno, a razlog tome je što će vam neko apsolutno i na duge staze ukrasti srce. Ko god da vas zavede, biće baš ozbiljno. I potrajaće. Uživajte, zabavljajte se, nije vam ovako dugo bilo.

 

 

Posao

Ne iscrpljujte se i ne preterujte s poslom. Kad ste umorni, lošije radite, to je svima jasno osim vama. Ništa nećete postići tolikim forsiranjem. Bolje se pritajite početkom meseca kako biste zablistali oko 10. i digli kolege na noge. Sredinom meseca uspešno ćete se izboriti s velikim izazovom.

 

 

Zdravlje

Čim osetite da vam se spava uveče, lezite, pa bilo to i u devet. Jedite redovno, ne preskačite obroke da vas ne bi mučila probava. Probajte da se skinete sa slatkiša, koje proždirete kad god niste pri sebi. Pankreas vam je slaba tačka i ne opterećujte ga bez potrebe.

Stranice: 1 2 3 4