Vodoliju proganja PROŠLOST, Bik krši PRAVILA, Ribe pronalaze SREĆU, a jedan znak čeka VELIKA TUGA… Evo šta donosi URAN U BIKU!

Vodoliju proganja PROŠLOST, Bik krši PRAVILA, Ribe pronalaze SREĆU, a jedan znak čeka VELIKA TUGA… Evo šta donosi URAN U BIKU!

4. lipnja 2018. 0 By Admin 1

 

VAGA – horoskop 04.06. – 10.06.

U idućih ćete nekoliko godina, a počevši od ovog tjedna, postati svjesni svih onih nevidljivih sila koje su do sad upravljale vašim životom. Željet ćete bolje i više kontrolirati promjene koje vam se događaju i nećete više imati tolerancije za neočekivana događanja. Stari poredak u vašem životu polako nestaje a zamijeniti će ga nešto puno bolje, nešto organizirano i kontrolirano od strane samo vas. Nećete više moći podnijeti nikakva ograničenja pa ćete bez previše riječi iz svog života udaljiti one osobe koje vam nisu davale podršku kad je to bilo potrebno odnosno one koji su vas navodili na to da odustanete od vlastitih ideja ili planova.

 

Uran će kod vas potaknuti jednu agresivniju crtu ličnosti stoga budite oprezni prilikom bilo kakvih ozbiljnijih razgovora, osobito sa voljenom osobom jer bi mogli pretjerano reagirati a štetu će biti teško popraviti. Očekujte pozitivne promjene povezane sa nekretninom ili poslom koji dijelite sa još jednom ili više osoba ali se nemojte previše oslanjati na druge, osobito kada su u pitanju financije.

 

Najbolji dani u tjednu su četvrtak i subota.

 

 

 

ŠKORPION – horoskop 04.06. – 10.06.

Ovaj tjedan ulazite u jako bitnu fazu svog života. Naime, idućih će osam godina za vas biti prepuno dešavanja jer je ovo zapravo jedino vrijeme u vašem životu kada se Uran nalazi potpuno suprotno od vašeg znaka. To će uzdrmati stvari u ljubavi pa bi brojni brakovi i veze mogli proći dosta teška vremena. Ako niste sretni u odnosu u kojem se trenutno nalazite ali vam je do te osobe jako stalo, već od ponedjeljka poradite na tome kako se zbližiti i popraviti stvari.

 

Ako ste od onih koji žele prekinuti odnos ali da bi to napravili čekaju da im u život uđe netko novi i drugačiji, prestanite se zavaravati i počnite odmah rješavati stvari. Naime, dok ste god zauzeti, željeli vi to ili ne, odbijat ćete ući u bilo kakav novi odnos koji djeluje previše ozbiljno. Zbog Urana ćete se željeti pobuniti bilo čijim pokušajima za ozbiljnije emotivno vezanje. Ovaj će planet kod vas pojačati svijest o vlastitom zdravlju što je odlično obzirom da vam često pada imunitet. Budite svjesni sebe i radije se zdravlju posvetite preventivno nego da čekate da se problem dogodi.

 

Najbolji dan u tjednu je petak.

 

 

STRIJELAC – horoskop 04.06. – 10.06.

Kroz idućih će vam se osam godina u najvećoj mjeri promijeniti stav prema poslu. Oni od vas koji ne mogu podnijeti svoj posao ili radnu okolinu, jako će brzo dati otkaz i to bez obzira na eventualne mogućnosti nakon toga. Čak i ako to napravite, ne trebate previše brinuti jer ćete kroz neko vrijeme otkriti potpuno nove prilike koje će vam dati veći osjećaj slobode ali i prihvaćenosti. Samim time ćete promijeniti i krug ljudi u kojem se krećete pa će oni od vas koji su slobodni tako upoznati potpuno novu osobu u ljubavi.

 

Ako osjećate da vam netko nameće previše obaveza i dužnosti, budite oprezni jer ćete bit skloni naglo i neugodno reagirati. Radije se izmaknite. Uran naime stimulira otvorena neprijateljstva i direktne sukobe u koje bi moglo biti uključeno više osoba. Isto tako, izbjegavajte bilo kakve pravne nesuglasice sa članovima obitelji jer bi radi nečega što i nije toliko bitno, mogli narušiti odnos sa ljudima koje volite. Tjedan pred nama shvatite kao priliku za to da se riješite svega onog što vas čini destruktivnima.

 

Najbolji dani u tjednu su utorak, srijeda i nedjelja.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4