Vodoliju proganja PROŠLOST, Bik krši PRAVILA, Ribe pronalaze SREĆU, a jedan znak čeka VELIKA TUGA… Evo šta donosi URAN U BIKU!

Vodoliju proganja PROŠLOST, Bik krši PRAVILA, Ribe pronalaze SREĆU, a jedan znak čeka VELIKA TUGA… Evo šta donosi URAN U BIKU!

4. lipnja 2018. 0 By Admin 1

JARAC – horoskop 04.06. – 10.06.

Pred vama je uzbudljivih osam godina. Ovo novo putovanje Urana bit će u svakom trenutku za vas stimulirajuće jer će vas upoznati sa novim načinima konstruktivnog provođenja slobodnog vremena ali i novim načinima zabave. Privlačit će vas sva ona iskustva koja djeluju novo a bit ćete sve skloniji izazovima te preuzimanju rizika. Mnogi će se od vas okrenuti umjetnosti, sportu i svijetu zabave. Isto tako, privlačit ćete u svoj život karizmatične osobe pa ćete tako započeti neobične ljubavne odnose iz kojih ćete jako puno naučiti i o sebi i o svijetu koji nas okružuje.

 

Kada je ljubav u pitanju, slobodno se prepustite a od utorka bi oni od vas koji su nedavno imali svađu sa voljenom osobom, trebali pokrenuti otvoren razgovor te iznijeti ono što smatraju da je problem. Budite konstruktivni te predložite rješenje tog problema jer ćete jedino tako pronaći kompromis. Oni od vas koji imaju djecu mogli bi se suočiti sa naglim promjenama u njihovom ponašanju, budite svjesni onoga kroz što prolaze. Za vas je ovaj čitav tjedan jedna velika prilika da ojačate svoje „ja“ i da pristupite životu sa više razumijevanja.

 

Najbolji dani u tjednu su utorak i nedjelja.

 

 

 

VODENJAK – horoskop 04.06. – 10.06.

Uran je inače vaš vladar a uvijek za sobom povlači promjene i to obično one nagle, neočekivane. Kod vas će ovo novo putovanje Urana najviše utjecati na privatan život, na odnos sa ukućanima i općenito vlastitom obitelji. Mnogi će od vas nenadano morati mijenjati mjesto stanovanja što znači da ćete morati biti više fleksibilni ali i da ćete osjetiti kako je to kad netko bez vas donese odluku. Nemojte biti previše strogi. Ako je riječ o voljenoj osobi a promjena je bila nužna radi karijere, pokušajte sebe staviti u istu situaciju kako bi bolje razumjeli što se događa i situaciju prije prihvatili.

 

Udaljit ćete se od onih osoba sa kojima ste ostali samo povremeno u kontaktu i to radi reda. Neki od tih ljudi upravo će vam do kraja ovog tjedna pokazati svoje pravo lice pa ćete spontano doći u poziciju za donošenje odluke kojom prekidate sve kontakte. Budite posebno oprezni kada su u pitanju problemi iz privatnog života sa kojima ste se odbijali ranije suočiti jer će upravo oni sad opet postati aktualni. Što god se događalo, imajte na umu da se događa samo da bi vas dovelo do bolje budućnosti.

 

Najbolji dani u tjednu su ponedjeljak i srijeda.

 

 

 

RIBE – horoskop 04.06. – 10.06.

Promjena će vam, na putovanju kroz koje ćete prolaziti idućih osam godina, biti stalni suputnik. Zbog utjecaja Urana prvenstveno ćete promijeniti svakodnevne navike. Susrest ćete brojna nova lica, nova mjesta i stalno imati nove ideje. Pred vama je uzbudljiv period, osobito jer ćete stalno birati nove intelektualne izazove imajući u vidu viđenje samih sebe u daljoj budućnosti. Tako će se mnogi od vas odlučiti za nastavak obrazovanja. Kako ćete prihvaćati nove ideje i situacije tako ćete polako zaboravljati na stare ideje i na osobe iz prošlosti koje su vam dulje vremena stvarale nemir u emotivnom smislu.

 

Dosadašnju rutinu možete zaboraviti jer ćete se već od utorka okrenuti traganju za novim načinima obavljanja stvari. Stvari odnosno osobe koje ste uzimali zdravo za gotovo mogle bi jednostavno nestati što nekima od vas neće biti drago ali ćete radi toga drugi put razmišljati na drugačiji način i bit pažljiviji. Usmjerite se sitnicama, detaljima te se okrenite vlastitom rastu na svim životnim poljima. Očekujte kraća putovanja nakon kojih ćete se vratiti kući oduševljeni i željni novih izazova.

 

Najbolji dani u tjednu su petak, subota i nedjelja.

 

 

Stranice: 1 2 3 4