Strelca čeka SUDBINSKI PREOKRET, Lav i Škorpija nikad SREĆNIJI, Blizanci nose OGROMAN TERET… Evo šta vam predviđa LJUBAVNI TAROT ZA JUN!

Strelca čeka SUDBINSKI PREOKRET, Lav i Škorpija nikad SREĆNIJI, Blizanci nose OGROMAN TERET… Evo šta vam predviđa LJUBAVNI TAROT ZA JUN!

6. lipnja 2018. 0 By Admin 1

Koji savjet  tarot daje za svaki horoskopski znak po pitanju ljubavi? Na što trebate usmjeriti svoju pažnju i svoje djelovanje tijekom lipnja da biste u ljubavi bili ispunjeniji, sretniji i mirniji?

 

Ovaj tarot vam neće proreći dobru sudbinu bez da vi aktivno učinite svoj dio. Univerzum ne funkcionira tako. Stoga, budite mudri – saznajte koji vas to izazovi ili povoljni vjetrovi čekaju te se s izazovima uhvatite u koštac, a povoljne vjetrove iskoristite da bi ljubav cvala u vašem životu.

 

Piše: Boris Pecigoš, http://osho-zen-tarot.business.site

 

Ovan

Ispunjenje u ljubavi nećete pronaći vani, trčeći za vanjskim prilikama ili očekujući da vam druga osoba dade ili uzvrati to što si želite u ljubavnom smislu. Ne, vama je sada vrijeme da se okrenete prema sebi, da se zagledate u svoju nutrinu, da istražite i osjetite što je to točno što želite i što je to što vi možete ponudi drugima. Za vas su u lipnju važni osjećaji jer oni su put do vaše nutrine i vašeg bića, do istinskog Ja. Tamo ćete pronaći ono za čim žudite, dok sada mislite da ćete to ostvariti kroz nekoga drugoga.

 

U vama leži obilje ljubavi, ali samo ako dođete do njenog izvora u sebi, samo tada ćete početi zračiti njome… Tada više nećete trebati brinuti o izvanjskim faktorima, drugoj osobi, prilikama ili okolnostima, jer će se vanjština sama od sebe poravnati prema vašoj ljubavnoj energiji za kojom trebate posegnuti u sebi.

 

 

Bik

Vaša ljubavna energija je sputana, blokirana i ne može se izraziti. Potisnuta je, bilo da ste je sami potisnuli zbog straha od promjene i novoga ili je potisnuta stjecajem životnih okolnosti. Kako god, ta čahura u kojoj mislite da ste sigurni zapravo i nije najugodnije mjesto i vi to instinktivno znate. Željeli biste se otvoriti i osloboditi, ali ipak vam je još draža sigurnost. Osho zen tarot vam savjetuje da riskirate!

 

Zbacite sa sebe sve što vas sputava, bili to vaši strahovi, pretjerani oprez, negativna uvjerenja o ljubavi ili muškarcima/ženama, razočaranja bivšim odnosima… što god to bilo, ne treba vam više. Ono što vam je potrebno je samo malo hrabrosti, odvažnosti i vjere da si možete dopustiti otvaranje, izlazak iz čahure na svjetlo dana i da će netko to prepoznati i pozitivno odgovoriti. No, sve kreće od vas!

 

 

 

Blizanci

Blizancima koji tuguju zbog raskida ili zato što su sami, a ne uspijevaju naći nekoga, Osho zen tarot savjetuje da ne bježe od svojih osjećaja, da ih ne potiskuju već da si ih dozvole u svoj punini. Tuga je prirodna. Tuga je iscjeljujuća. Tuga je katalizator promjene, ali samo ako si je dozvolite. Tuga će tada brže proći, a vi ćete biti spremni za promjenu, za novi početak. Iako je neugodna, tuga može biti katarzična jer dovodi do otvaranja srca.

 

A energija srca i ljubavi je ono što može zacijeliti rane i privući novog partnera. Stoga, otugujte svoje osjećaje, svoju situaciju, ma koliko vam se racionalno činilo da nema razloga za tugu ili da nemate za čime žaliti. Pustite sad racio, prepustite se emocijama s povjerenjem i one će vas odvesti prema novome.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4