Strelca čeka SUDBINSKI PREOKRET, Lav i Škorpija nikad SREĆNIJI, Blizanci nose OGROMAN TERET… Evo šta vam predviđa LJUBAVNI TAROT ZA JUN!

Strelca čeka SUDBINSKI PREOKRET, Lav i Škorpija nikad SREĆNIJI, Blizanci nose OGROMAN TERET… Evo šta vam predviđa LJUBAVNI TAROT ZA JUN!

6. lipnja 2018. 0 By Admin 1

Vaga

Zapeli ste u prošlosti i to vam nikako ne da da vidite život oko sebe, nove prilike i mogućnosti, tj. ono što nazivamo stvarnim životom. Breme emocija koje nosite na svojim plećima je postalo preteško i čini vas siromašnim u ljubavnom smislu. Nema vam to više smisla. Što je bilo, bilo je. Pustite to s vodom koja otječe.

 

Okrenite se, ne prema budućnosti, već prema sadašnjosti, otvorite svoje oči na ono što se zbiva oko vas, s vašim partnerom ako ga imate, i vidjet ćete promjene… i razloge da budete sretni. Šteta je da ste se toliko opteretili onime što je bilo, jer je vaš izvorni potencijal za ispunjavajućom ljubavnom energijom u ovome mjesecu iznimno povoljan za vas. Hajde, potražite je u sebi!

 

 

Škorpion

Ovo je vaš ljubavni mjesec! Otvoreni ste i prepušteni. Um ste po pitanju ljubavi stavili na stranu (što je dobro) te ste si dozvolili protok emocija i nekako ste puni povjerenja u život i spremni riskirati.

 

Nastavite samo tako, a ako kojim slučajem primijetite da skrećete s ovog kursa, podsjetite se na ovo stanje i vratite se u njega, jer je to najbolji način za vas da ostvarite svoje ispunjenje u ljubavi. I još jednom, riskirajte! Nemojte se bojati ishoda, jer sada doista nema mjesta strahu. Životne energije su vam naklonjene po pitanju ljubavi pa iskoristite takvo stanje dok traje.

 

 

Strijelac

Osho zen tarot Strijelcima savjetuje da tijekom lipnja po pitanju ljubavi pokušaju biti što više opušteni, spontani i prepušteni struji života, tj. događanjima onako kako dolaze. Drugim riječima, nemojte ništa forsirati niti silom pokušati ostvariti određeni ishod. Možda to i nije u vašoj naravi, ali sada su energije takve da bi vam vaš uobičajeni pristup mogao donijeti više štete nego koristi.

 

Morat ćete uskladiti impulse srca i uma, kako biste odisali vlastitom unutrašnjom harmonijom. U takvom stanju ćete najbolje činiti za vaš odnos ako ste u vezi, ili za privlačenje partnera ako ste solo. Lipanj je mjesec “prepuštanja sudbini” za vas.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4