Strelca čeka SUDBINSKI PREOKRET, Lav i Škorpija nikad SREĆNIJI, Blizanci nose OGROMAN TERET… Evo šta vam predviđa LJUBAVNI TAROT ZA JUN!

Strelca čeka SUDBINSKI PREOKRET, Lav i Škorpija nikad SREĆNIJI, Blizanci nose OGROMAN TERET… Evo šta vam predviđa LJUBAVNI TAROT ZA JUN!

6. lipnja 2018. 0 By Admin 1

Jarac

Upamtite da ste vi gospodar svojeg života i da vi upravljate koncima svoje ljubavne situacije. Možda vam se ne čini tako, možda imate osjećaj da vas bacaju hirovi sudbine ili da se radi o ponašanju druge osobe, ali stvarnost je da je sve to ipak vaša kreacija.

 

Vaš izazov u lipnju je da osvijestite i prepoznate tu svoju moć te da je potom konstruktivno upotrijebite za poboljšanje vašeg ljubavnog života. Karte vam još savjetuju da se čuvate kompromisa, tj. kompromitiranja vlastite istine u nadi da ćete time nešto postići ili dobiti od partnera. Nećete! Poanta je da budete apsolutno svoji i to je sada jedini način da budete zadovoljni u ljubavi. Riskirajte!

 

 

 

Vodenjak

Vodenjacima u lipnju treba strpljenja. Još nije vaše vrijeme za puninu ispunjenja po pitanju ljubavi. Bilo da ste sami ili radite na poboljšanju vašeg ljubavnog odnosa, potrebno je još neko vrijeme da biste vidjeli rezultate s kojima ćete biti zadovoljni. Sada je vrijeme strpljivog čekanja…

 

Međutim, upamtite da ste već napravili sve što je bilo potrebno i da sada sve trebate prepustiti višoj mudrosti da izvede stvari do kraja. Postoji vrijeme za sjetvu i vrijeme za žetvu, a između te dvije točke u vremenu prirodni zakoni sami upravljaju rastom usjeva. Tako je i kod vas, vi ste u međufazi vaše sjetve i žetve. Ne morate više ništa činiti već se samo prepustiti s povjerenjem tijeku života koji će vas odvesti do ljubavnog ispunjenja.

 

 

Ribe

Za Ribe je ovo mjesec duboke introspekcije (a kad nije!?). Zbog kaosa u glavi potrebno je da se malo odmaknete od svega, da nađete svoj miran kutak, umirite se i pokušate osjetiti sebe i svoje biće, mimo kaotičnih misli i površinskih emocija.

 

Tu ćete naći odgovore koje tražite po pitanju ljubavi. Ne kroz savjet prijateljice, ne kroz čitanje knjiga, seminare ili terapije, već isključivo unutar sebe. Kada jednom dođete do odgovora, on će vas usmjeriti što i kako dalje po pitanju ljubavi. Tada je ključno da poduzmete vrlo konkretne korake u tom smjeru, jer će u suprotnom sve ostati samo na razini mašte i sanjarenja. Nemojte više odgađati!

Stranice: 1 2 3 4