Izaberi jednu KRISTALNU KUGLU i saznaj šta ti NEBO PORUČUJE

Izaberi jednu KRISTALNU KUGLU i saznaj šta ti NEBO PORUČUJE

9. lipnja 2018. 0 By Admin 1

Svatko je osjetio posljedice intenzivne energije ovih dana, a s tim energetskim utjecajima možete primijetiti da ste super osjetljivi. Uz sve to, korisno je da se obratite duhu za malo vodstva.

 

 

Ako ste znatiželjni i želite saznati duhovnu poruku koja se odnosi na ovaj mjesec, odaberite jednu kristalnu kuglu.

 

Ako ste odabrali ružičastu kristalnu kuglu:

Stvari se brzo kreću i vrijeme je da postavite neke nove ciljeve i namjere! Život se brzo kreće i čini se da stvari napokon dobivaju zamah – savršeno je vrijeme da postavite neke nove ciljeve za ovo novo poglavlje vašeg života. Počnite raditi na sebi iznutra i razradite ono za čim vaše srce uistinu žudi.

 

Zapišite stvari koje vas čine sretnima i onda im se posvetite! Dok rezultati možda neće biti trenutačni, razmišljajte o vašim mislima kao o bumerangu kojeg bacate ravno u nebo, piše Spirtual posts.

 

Dok čekate da vam se vrati, nastavite s postavljanjem pozitivnih misli i namjera. Poruka iz Svemira je da sada jasno definirate vaše namjere jer će vam želje biti ostvarene

 

 

 

Ako ste odabrali tirkiznu kristalnu kuglu:

Vrijeme je da otpustite prošlost. Previše ste zaglavili u onom što je bilo, umjesto da se usredotočite na ono što je sada. Iako je važno tugovati i dopustiti sebi da se iscijelite, nema nikakve koristi od ponovnog prepričavanja iste stare priče. Ostavite prošlost tamo gdje jest i mislite na ono što je sada.

 

Vi ste pozvani da uzmete sadašnji trenutak u svoje ruke i učinite što možete. Imate moć u vašim rukama da promijenite budućnost, a jedini način na koji to možete učiniti je da promijenite vašu svijest i usredotočite se na sadašnji trenutak.

 

Da biste se oslobodili prošlosti, pokušajte je zapisati ili se povjerite prijatelju, dopustite sebi jednu posljednju priliku da ponovno probavite stare emocije i otpustite ih. Nećete moći krenuti naprijed sve dok to ne učinite.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2