Izaberi jednu KRISTALNU KUGLU i saznaj šta ti NEBO PORUČUJE

Izaberi jednu KRISTALNU KUGLU i saznaj šta ti NEBO PORUČUJE

9. lipnja 2018. 0 By Admin 1

Ako ste odabrali ljubičastu kristalnu kuglu:

Granice nisu loša stvar ako su konstruirane svjesno i vođene namjerom. Vrijeme je da postavite neke od ovih granica! Ako imate jasne granice, dajete životu strukturu i smjernice na koje se trebate usredotočiti upravo sada.

 

Morate se usredotočiti na preuzimanje odgovornosti za stvari koje ne namjeravaju prestati trošiti vaše vrijeme i energiju među ljudima i situacijama koje više ne služe vašoj višoj svrsi.

 

Vrijeme je da napravite inventuru, što je zastrašujuće kao što i zvuči, ali to će sada biti vaš najveći saveznik. Također je savršeno vrijeme za čišćenje kuće radi smanjenja nereda.

 

 

Ako ste odabrali zelenu kristalnu kuglu:

Vrijeme je za povezivanje. Vrijeme je da se povežete s osobama oko vas, da se povežete sa sobom i da se povežete s prirodom. Niste sami, vi ste dio velike mreže Svemira i morate zapamtiti da je svaka, svaka stvar – biljka, životinja ili nešto drugo povezano s većom silom.

 

Možete je osjetiti, ponekad je čak možete i vidjeti, ali sada je vrijeme da to upotrijebite u praksi. Uklonite masku koju nosite i dopustite sebi stvaranje prave, prave veze. Započnite sa sobom, a zatim istražujte prema van. Povežite se s biljkama, životinjama i konačno ćete biti spremni uspostaviti pravu vezu s drugima.

 

Ako imate probleme s vezama ili probleme na poslu, velike su šanse da sve što trebate učiniti je povezati se. Pokušajte vidjeti stvari sa svoje točke gledišta. Iskoračite iz vašeg ega, u svijest i pitajte, kako se mogu povezati s tom situacijom za svačije najviše i najbolje dobro?

 

 

Stranice: 1 2