Ovan na ljubavnim MUKAMA, Devica u ZABRANJENOJ vezi, Strelac na PUTU, Jarac u okovima LJUBOMORE… Evo šta predviđa VELIKI HOROSKOP ZA JUN!

Ovan na ljubavnim MUKAMA, Devica u ZABRANJENOJ vezi, Strelac na PUTU, Jarac u okovima LJUBOMORE… Evo šta predviđa VELIKI HOROSKOP ZA JUN!

10. lipnja 2018. 0 By Admin 1

Mesečni horoskop za jun 2018. godine donosi najlepše prognoze za Blizance, strelice ljubomore za Vage, divna obećanja za Škorpije…

 

 

 

OVAN

Ovnovi u mesec jun ulaze puni entuzijazma za nove poslovne projekte. Vaš vladar, Mars je u znaku Vodolije, što je kompatibilno vašem znaku i pokreće vas ka mnogim planovima koje niste uspeli da realizujete u prethodnim mesecima. Finansije su kritična tačka, a najviše vam novca odlazi na troškove vezane za kuću i ukućane. No, uprkos svemu tome, bićete veoma dobro raspoloženi i rešeni da porodične odnose ne remetite. Poslovna situacija se popravlja, već u prvim danima meseca, a odnos sa saradnicima postaje kvalitetniji. Moguć odlazak na kraći poslovni put.

 

Ljubav vas muči, preispitujete svoje pozicije, zacrtali ste da morate biti načisto šta od koga dobijate a gde ulažete vreme, energiju, trud. Zauzeti pripadnici znaka mogu očekivati bolji odnos sa ukućanima, dok slobodnima sleduje prilika da sa nekim od prijatelja pređu granicu prijateljskog odnosa. Novi ljudi vam tokom celog meseca ulaze u život, pa je pred vama period ugodnog druženja i lepih momenata sa prijateljima.

 

Dobro se osećate, ali pripazite na respiratorni trakt.

 

 

 

BIK

Period u kome ste je u potpunosti posvećen finansijama i pokušaju da se uspostavi finansijska stabilnost. Novac vam odlazi na neplanirane stvari, pa ćete tokom ovog meseca gledati da te stvari izbalansirate. Dobar je momenat za početak dodatnog posla, pa ćete to iskoristiti da stabilizujete svoje finansije. Povedite računa u odnosu sa nadređenima, može biti nesuglasica pa i rasprava. No, sve to prolazi do treće sedmice meseca. Očekujte dobre vesti vezane za neki papirološki problem koji je postojao.

 

Ljubavna situacija je dobra, slobodni pripadnici znaka mogu upoznati novu osobu na kraćem putu ili preko društvenih mreža, što će im ulepšati ovaj mesec. Slobodno komunicirajte, bez zadrške i videćete da i druga strana ima slične želje. Zauzeti mogu prolaziti kroz period emotivnih iskušenja i zatvaranja partnera. Pokušajte da otvorenim razgovorom s partnerom popravite situaciju. Uspećete u tome!

 

Problemi sa hormonima kod ženskih pripadnika znaka. Stomak je takođe osetljiva tačka.

 

 

 

 

BLIZANCI
Dragi Blizanci, ovo je vaš mesec! Pravi je momenat za sve poslovno finansijske akcije koje ste nameravali! Vreme radi za vas, a dugoročni projekti koje sada počinjete će rezultirati poboljšanjem finansijskog stanja. Očekuje vas razrešenje nekih pravnih sporova, i intervencija zakona u vašu korist. Proveravaćete poslovne saradnike jer vam se čini da taj segment baš i nije kontrolisan kako treba. To je dobar potez koji će rezultirati povećanjem prihoda, u narednom periodu. Polovina meseca vam donosi nov finansijsko poslovni početak i uzlet. Novac će vam u ovom periodu najviše odlaziti na ženske osobe iz bliže okoline.

Ljubav vas sluša, ali stvari mogu mnogo bolje, a to bolje vas očekuje od polovine meseca. Venera će ulaskom u Lava dati nove kontakte sa osobama koje će popraviti vaše raspoloženje. Kraći put na koji idete krajem meseca će vas jako oraspoložiti i usrećiti. Slobodnima sledi mesec lepršave komunikacije i novog početka sa osobom sa kojom već neko vreme oklevaju da definišu odnos. Zauzeti mogu očekivati partnerovo ćutanje, koje ćete poštovati i okrenuti se drugim opcijama. Vas sada mesto ne drži, i to će biti prioritet!

 

Problemi sa mokraćnom bešikom.

 

 

 

 

RAK

Rakovi su u junu mesecu u velikom razmišljanju o potezima koje valja povući, kako poslovno tako i emotivno. Povukli ste se da razmislite i složite kockice prema svojim potrebama, i to je dobar potez da bi krajem meseca zasijali punim sjajem i doneli važne odluke. Faliće vam strpljenja, jer se dosta stvari prolongira a vi kao kardinalac to ne trpite. Novac vam dolazi tokom celog meseca, pa to neće predstavljati problem, posebno je povoljan period od 15. juna. Mogu vam se javiti nekadašnji saradnici i poslodavci, te ponuditi nove saradnje. To je dobar potez i prilika koju trebate iskoristiti.

 

Emotivna situacija se popravlja, ali vam je i dalje u glavi problematičan odnos iz prošlosti čiji se repovi još uvek povlače. Ovo je mesec kada ćete biti u dubiozi šta da uradite? Da li ići na novu šansu sa starim akterima, ili se prepustiti novinama. No, ova druga opcija se trenutno čini blokiranom, budući da vam je vladar partnerstva retrogradan, pa sve simbolizuje povratnike u vaš život, kojih može biti više. Od treće sedmice meseca ćete tačno znati sa kim ste na čemu, što će vam stabilizovati emotivno stanje.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4