Ovan na ljubavnim MUKAMA, Devica u ZABRANJENOJ vezi, Strelac na PUTU, Jarac u okovima LJUBOMORE… Evo šta predviđa VELIKI HOROSKOP ZA JUN!

Ovan na ljubavnim MUKAMA, Devica u ZABRANJENOJ vezi, Strelac na PUTU, Jarac u okovima LJUBOMORE… Evo šta predviđa VELIKI HOROSKOP ZA JUN!

10. lipnja 2018. 0 By Admin 1

 

JARAC

Ovaj mesec vam je izuzetno povoljan za rešavanje odnosa sa saradnicima. Imaćete priliku za nov poslovni početak, pa je to nešto čime ćete se tokom ovog meseca intenzivno baviti. Neki vaši planovi se prolongiraju, ali kraj meseca donosi pokretanje i tih pitanja. Dobar je momenat da pokrenete posao koji bi se ticao uslužne delatnosti, ali ćete morati veoma brzo da delujete! Od 13. juna vam se otvara ta poslovna mogućnost. Finansije se popravljaju, stvari ne idu brzo ali idu dobrim pravcem. Imaćete troškova i ulaganja u posao, koja će se do kraja ove godine itekako isplatiti.

 

 

U ljubavi ćete donositi važne odluke. Ulazak Urana u znak Bika, i vaše polje ljubavi donosi dinamiku i poboljšanje po ovom pitanju. Osećate potrebu za bliskošću, pa ćete dati sebi šansu za ljubav. Zauzeti pripadnici znaka se mogu suočiti sa ljubomorom i posesivnošću partnera, pa je važna kontinuirana komunikacija kako bi se izbegli problemi.

 

 

Dobro se osećate.

 

 

 

VODOLIJA

Vodolijama je počeo jako povoljan period za razvoj posla i finansija. Novčana situacija je još uvek pomalo kolebljiva, ali će kraj meseca popraviti stanje i u ovom segmentu. Neko trajnije poboljšanje vas očekuje od polovine jula meseca. Ovo je period kada se brinete oko nekih pravnih pitanja, koja se neće sada rešavati, to je stvar koja će se prolongirati do kraja tekuće godine. Situacija može biti zategnuta sa poslovnim saradnicima, početkom meseca, ali ćete svojim komunikacionim veštinama stvari rešiti.

 

 

Nov emotivni početak je nešto što vam ovaj mesec velikodušno nudi. Ako ste slobodni, sada je pravi trenutak da se što više družite, izlazite jer vas na nekom mestu zabave očekuje zanimljivo poznanstvo. Ovo će posebno biti izraženo polovinom meseca. Zauzeti pripadnici znaka mogu očekivati skladan odnos sa partnerom, i ugodne trenutke sa njim provedene.

 

Dobro se osećate.

 

 

 

 

RIBE

Ribe mogu imati dosta živu poslovnu aktivnost, ali i nesuglasice sa nadređenima. Bićete u stresu kako bi ste postigli sve što se od vas traži. Sa saradnicima ćete imati dosta zategnutih odnosa, pa se na to pripremite. Imaćete osećaj da vam novac odlazi iza leđa, i to je nešto što će tokom celog meseca biti aktuelno. Novac vam može doći preko mlađeg ukućanina. Dobar je momenat da u ovom mesecu definišete svoju poziciju.

 

 

U ljubavi je situacija veoma povoljna, pa je ovo mesec u kome vam se može pojaviti sudbinski važna osoba. Ljubomora vam može praviti dosta problema. Posebno je kritičan period do 20. juna. Ako ste zauzeti, možete biti sa partnerom u raskoraku, i problemu nedostatka vremena. Strpite se do kraja meseca, situacija će biti stabilnija.

 

 

Problemi sa respiratornim organima.

 

 

 

Izvor: Astroportal

Stranice: 1 2 3 4