MLAD MESEC U BLIZANCIMA do 13. JUNA napraviće DŽUMBUS u životu Ovna, a JEDAN ZNAK imaće NAJBOLJI PERIOD u ŽIVOTU

MLAD MESEC U BLIZANCIMA do 13. JUNA napraviće DŽUMBUS u životu Ovna, a JEDAN ZNAK imaće NAJBOLJI PERIOD u ŽIVOTU

11. Juna 2018. Off By Dajana

Vaga

Kod vas Vaga ovaj mlad Mesec ne donosi nikakve ozbiljne priče, već samo uživanciju. Da, vreme je da idete na odmor, krenite da razmišljate o destinacijama koje vas privlače – vrlo je moguće da ćete se baš u ovom periodu odlučiti na putovanje na kom ćete sresti nekog ko će vam kasnije u životu biti veoma poseban.

Ako ste u vezi ili u braku, sada je vreme da se maksimalno posvetite voljenoj osobi.

 

 

 

Škorpija

Šta se dešava sa Škorpijama? Mlad Mesec u Blizancima za osobe rođene u ovom znaku konačno može značiti neku pozitivnu energiju, otvaranje ka drugima i komunikaciju, a ne zatvaranje u sebe i prepuštanje mračnim mislima i destruktivnim osećanjima, kojima su Škorpije i više nego sklone.

Družite se, pokažite interesovanje da unapredite svoje privatne i poslovne odnose – jednostavno izađite iz svog oklopa.

 

 

 

Strelac

Poruka za sve osobe u ovom znaku jeste da se suzdrže od donošenja važnih i krupnih životnih odluka, jer bi one vrlo lako u ovom periodu mogle biti pogrešne. Neće biti baš ni najpovoljnije vreme za nove avanture, kojim ste vi i više nego skloni.

Jednostavno, koliko god vam to teško pada, mlad Mesec u Blizancima za vaš znak znači da je pravo vreme da se primirite, i da pokušate da funkcionišete u okviru svakodnevne rutine. Znamo da vam to neće biti lako, ali sve suprotno će se okončati totalnim fijaskom.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4