MLAD MESEC U BLIZANCIMA do 13. JUNA napraviće DŽUMBUS u životu Ovna, a JEDAN ZNAK imaće NAJBOLJI PERIOD u ŽIVOTU

MLAD MESEC U BLIZANCIMA do 13. JUNA napraviće DŽUMBUS u životu Ovna, a JEDAN ZNAK imaće NAJBOLJI PERIOD u ŽIVOTU

11. lipnja 2018. 0 By Admin 1

Vaga

Kod vas Vaga ovaj mlad Mesec ne donosi nikakve ozbiljne priče, već samo uživanciju. Da, vreme je da idete na odmor, krenite da razmišljate o destinacijama koje vas privlače – vrlo je moguće da ćete se baš u ovom periodu odlučiti na putovanje na kom ćete sresti nekog ko će vam kasnije u životu biti veoma poseban.

Ako ste u vezi ili u braku, sada je vreme da se maksimalno posvetite voljenoj osobi.

 

 

 

Škorpija

Šta se dešava sa Škorpijama? Mlad Mesec u Blizancima za osobe rođene u ovom znaku konačno može značiti neku pozitivnu energiju, otvaranje ka drugima i komunikaciju, a ne zatvaranje u sebe i prepuštanje mračnim mislima i destruktivnim osećanjima, kojima su Škorpije i više nego sklone.

Družite se, pokažite interesovanje da unapredite svoje privatne i poslovne odnose – jednostavno izađite iz svog oklopa.

 

 

 

Strelac

Poruka za sve osobe u ovom znaku jeste da se suzdrže od donošenja važnih i krupnih životnih odluka, jer bi one vrlo lako u ovom periodu mogle biti pogrešne. Neće biti baš ni najpovoljnije vreme za nove avanture, kojim ste vi i više nego skloni.

Jednostavno, koliko god vam to teško pada, mlad Mesec u Blizancima za vaš znak znači da je pravo vreme da se primirite, i da pokušate da funkcionišete u okviru svakodnevne rutine. Znamo da vam to neće biti lako, ali sve suprotno će se okončati totalnim fijaskom.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4