Nova ljubav ili slomljeno srce! Izaberi jednu DAMU i saznaj šta te očekuje do KRAJA MESECA!

Otkrijte šta vas očekuje do kraja JUNA na polju ljubavi. Nova romansa ili somljeno srce… Odaberi jednu kartu i saznaj!

 

 

DAMA PIK

Ako ste odabrali damu Pik pred vama je relativno miran period. Početak mesec obeležiće druženje sa porodicom. Moguće je da vam i stignu nenajavljeni gosti. To će vas jako obradovati. Preko jednog prijatelja ćete upoznati jednu šarmantnu osobu koja će vas privući odmah na prvu.

 

Moguće je da ćete započeti jednu taju romansu. Razmislite prvo šta želite od te veze.

 

Ako ste u vezi ili braku, pred vama je period obojen romantikom. Biće u junu jako lepih dana za vas , kada ćete naprosto uživati. Posvetite se malo više partneru, obradujte ga nekom sitnicom ili napravite njegovo omiljeno jelo. Male sitnice nekada mnogo znače. Znate i sami.

 

Opustite se i uživajte u mirnoj luci.

 

 

 

DAMA HERC

Početak meseca biće bez većih promena i važnih dešavanja. Uobičajena rutina onoga što ste navikli. Oko 15. juna moguće je da ćete ići na kraći put. Provešćete prelepe treutke i naučiti nešto novo. Promenićete pogled na život zbog jednog događaja koji će obeležiti ovaj mesec.

 

Kraj meseca doneće vam novo poznanstvo koje će obećavati na samom početku. Moguće je da ćete doživeti prelepu romansu.

 

Ako ste u braku ili vezi, maj će biti mesec mnogih iskušenja za vas. Mnoge veze biće na kušnji pa tako i vaša. Oni koji su u braku treba da pokušaju da smire stasti u porodici.

 

Krajem meseca očekuje vas razrešenje problema ali ćete nučiti važnu lekciju.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Komentariši