DNEVNI HOROSKOP za 13. jun: Vodoliju neko zavodi, Ovan u ljubavnim problemima, Bik iznenađen, Škorpiju neko tajno voli…

Danas je nebo pripremilo velika iznenađenja. Sreda je, a dojučerašnji mir i harmonija prerasta u nešto sasvim drugačije. Merkur ulazi u Raka, dok Venera lagano se sprema da uđe u Lava! merkur, ušavši u Raka oformiće sekstil sa Uranom, što znači da kreće provala emocija, bez zadrške, kontrole, straha. Jednostavno pomešaće se i lepe i one loše stvari, pa je moguća kiša suza kako od sreće tako i od tuge. Ljubavni odnosi nisu aktuelni, jer Venera je na izdisaju u Raku, ostaju joj tek sećanja koja povremeno izazovu reakciju. Za ljubav strpite se do narednog dana, kada Venera uđe u znak Lava!
Prijatan dan vam želimo!

 

ovan

POSAO
Proučavate dobijene sugestije koje su bitne za profesionalni dogovor. Plašite se da kolege nešto kriju od vas, ali postupate u skladu sa principima.

 

LJUBAV
Distancirajte se od osobe koja se poigrava vašim osećanjima i koja je dokazala da ne treba da joj ne treba verovati.

 

ZDRAVLJE
Prolazna napetost.

 

 

bik
POSAO
Nudite odlične solucije, ali izvesni kolega unosi nervozu i osporava vas. Pokažite razumevanje i za to. Kolegama izgledate uzrujano i nervozno.

 

LJUBAV
Što se tiče ljubavi, postoji neko o kome ste stvorili nerealnu sliku. Ovih dana bi ta slika mogla da se izokrene i da vas prijatno iznenadi.

 

ZDRAVLJE
Uzimajte vitamine.

 

 

blizanci

POSAO
Nijedna sitnica ne može da vam promakne. U stanju ste da odlično razmotrite sadašnje stanje. Objektivni ste iako kolegama izgledate pomalo zamišljeno.

 

LJUBAV
Previše sumnjate u partnera i stvarate bespotrebnu nelagodu. Opustite se i ne stvarajte teoriej zavere u glavi.

 

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..