DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 13. jun: Lav meta prevare, Devica brutalno iskrena, Strelac okreće novi list…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 13. jun: Lav meta prevare, Devica brutalno iskrena, Strelac okreće novi list…

12. Juna 2018. Off By Dajana

VAGA

Ukoliko idete na sastanak večeras, onda je vrlo verovatno da imate sasvim pogrešnu sliku o osobi sa kojom se sastajete. Današnja astralna energija pokušaće da vas navede da izgradite sopstvenu sliku o toj osobi i u neku ruku je idealizujete. Kako bilo, veoma je važno da zapamtite da vam je potrebno vreme da upoznate osobu, pre nego što krenete da joj sudite (bilo da ste u pravu ili ne!).

ŠKORPIJA

Zvezde bi danas mogle da umešaju prste u neki vaš odnos, koji je do sada bio kristalno jasan i dovedu do konfuzije. Vrlo je verovatno da uživate jedno u drugom, ali kada treba da se donese zajednička odluka nešto ne štima. Nemojte da vas to danas zabrinjava jer ćete samo poremetiti odnose. Danas uživajte u danu, a sutra mislite o tome (doduše, samo „sutra“ će se verovatno pobrinuti za sve!).

STRELAC

Nemojte dozvoliti da vam trenutni ispadi pomute stvarnu sliku koju imate o nekoj osobi, sa kojom ste od nedavno. Danas biste pod uticajem planetarnog poravnanja mogli imati pomućenu sliku i biti u nemogućnosti da sagledate širu sliku. Nikako nemojte to dozvoliti, kao ni da preuranjeno donesete neku odluku. Potrudite se prvo da saznate konkretno ono što vas zanima, a odluku ostavite za neki drugi dan.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4