Horoskop za iduću nedelju od 18.06. do 24.06. – Najsretniji znakovi će biti BLIZANCI, RAK I ŠKORPIJA!

Horoskop za iduću nedelju od 18.06. do 24.06. – Najsretniji znakovi će biti BLIZANCI, RAK I ŠKORPIJA!

16. lipnja 2018. 0 By Admin 1

Ovan

LJUBAV: Pred vama su mnogobrojne ljubavne prilike, a neke od njih čekaju vas na putovanju. Bit će vam lijepo. Vaše strasti bit će veće nego inače, a vi privlačni svakoj osobi suprotnog spola. Na vama je samo da se razmašete.

 

 

KARIJERA: Radna atmosfera na poslu zahuktat će se, a od vas će se očekivati sve veći angažman. Vaše radne navike negdje su se uspavale pa ćete ih pod hitno morati probuditi. Ne pitajte previše, nego se držite pravila posla. Budite profesionalni.

 

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Gimnasticirajte.

 

 

 

Bik

LJUBAV: Moguće je da će vam nedostajati izazova u privatnom životu. Atrakcije koje vi priželjkujete izostat će pa nemojte stvarati umjetne situacije zbog „sporta“. Prihvatite ovo kao prolazno zatišje i uživajte u sitnicama. I one imaju svoj šarm.

 

 

KARIJERA: Okolnosti, ljudi i događaji sve će vas više navoditi na to da trebate poraditi na svom profesionalnom razvoju i stručnom usavršavanju. Niste baš perfekcionist po prirodi, ali ćete potražiti sve informacije koje bi vam u tome mogle pomoći.

 

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Ne zanemarujte istinu.

 

 

 

Blizanci

LJUBAV: Kako tjedan bude prolazio, bit će sve više poziva i prilika za izlaske, zabave, provode, ludovanja i ljubavi. Vjerojatno ćete biti rado viđen gost, a i vi sami trudit ćete se da ništa ne propustite. Bilo u vezi, bilo sami, dobro ćete se provoditi.

 

 

KARIJERA: Vrijeme je dobro za unutrašnje introspekcije, istraživanja u tišini i povučen rad. Kako ovo nije svojstveno vašoj prirodi, mnogi vas neće prepoznati kad vas vide kako mirno sjedite i predano radite bez brbljanja i buke.

 

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Tko ima umjetničkih ideja, neka se izrazi.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4