Horoskop za iduću nedelju od 18.06. do 24.06. – Najsretniji znakovi će biti BLIZANCI, RAK I ŠKORPIJA!

Horoskop za iduću nedelju od 18.06. do 24.06. – Najsretniji znakovi će biti BLIZANCI, RAK I ŠKORPIJA!

16. lipnja 2018. 0 By Admin 1

Vaga

LJUBAV: Nesklad u osobnim odnosima i još više u vašim ljubavnim očekivanjima učinit će da se osjećate frustrirano ili usamljeno. Bilo bi dobro prihvatiti ono što jest i bez velikih ambicija čekati povoljnije dane. Oni će doći. Čekajte s osmijehom.

 

 

KARIJERA: Cjelokupna situacija na radnom mjestu mogla bi vam ove dane učniti teškim. Stalno ćete imati osjećaj da gubite tlo pod nogama ili da sve ovisi o drugima, a baš ništa o vama. To je samo privremeno. Sjetite se svojih postignuća.

 

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Razgibajte vratnu kralježnicu.

 

 

 

Škorpion

LJUBAV: Vaš ljubavni život postat će tiši, diskretniji. Oni u vezama nalazit će se na sasvim običnim mjestima gdje se kreću svakodnevno, dok će mogućnost izlazaka na atraktivne događaje zanemariti. Samci će flertovati s osobom s posla.

 

 

KARIJERA: Na poslu će se sve više osjećati prava radna atmosfera. Vi ćete vjerojatno uveseljavati druge kad naiđu teže minute. Netko će možda kukati što ima puno posla, ali vi ćete sve okrenuti na šalu. Tako ćete poticati i sebe i kolege.

 

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Manjak energije nadomjestite boljim planom.

 

 

 

 

Strijelac

LJUBAV: Vaša potreba za društvom bit će prilično naglašena pa ćete svako malo izlaziti van. Bit će to neformalna druženja s vama bliskim ljudima i prijateljima. Nećete imati velika očekivanja, no baš ta opuštenost možda vam donese i novu ljubav.

 

 

KARIJERA: Kako tjedan bude prolazio sve ćete više shvaćati da one neopipljive ili skrivene teme sve više dobivaju na značaju. Krajem tjedna to će vam postati toliko važno da biste mogli zanemariti realitete. Ne zaboravite obaviti svoj posao.

 

 

ZDRAVLJE: Idite tamo gdje se osjećate dobro.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4