Horoskop za iduću nedelju od 18.06. do 24.06. – Najsretniji znakovi će biti BLIZANCI, RAK I ŠKORPIJA!

Horoskop za iduću nedelju od 18.06. do 24.06. – Najsretniji znakovi će biti BLIZANCI, RAK I ŠKORPIJA!

16. lipnja 2018. 0 By Admin 1

Jarac

LJUBAV: Potreba za intimnošću kod vas će ojačati. Zato će se mnogi koji već imaju partnera rado povlačiti u svoj dom i tu potiho uživati udvoje. Nećete mnogo izlaziti. Za samce to znači više sanjarenja, a manje druženja i šansi za ljubav. Osim ako ne izađu.

 

 

KARIJERA: Djelovat ćete na raznim frontovima, ali neće postojati ništa toliko snažno da bi vas potpuno zaokupilo. Funkcionirat ćete dobro uz pažljivo organizirane stanke. One su potrebne jer sada imate manje snage nego inače.

 

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Razmišljat ćete o smislu života i pomalo o smrti.

 

 

 

Vodenjak

LJUBAV: Vjerojatno ćete se osjećati usamljeno ili kao da se cijeli svijet urotio protiv vas. Primirite se i povucite u tišinu i meditaciju. Ne očekujte baš ništa od onog što trenutačno imate. Tako ćete najbolje pregrmiti ovaj zahtjevan period.

 

 

KARIJERA: Možda će vam se u prvi tren učiniti da se vaša znanja i stručnost ne vreduju onako kako treba. Ipak, u drugom dijelu tjedna postajat ćete sve potrebniji onima s kojim radite. Ne razmišljajte previše, jednostavno radite.

 

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Bolje je vjerovati nego sumnjati.

 

 

Ribe

LJUBAV: Povremeno će vam se činiti kao da je ljubav na nekoj drugoj planeti. Osjećaj usamljenosti i frustriranosti bit će blag, ali prisutan. Najbolje je potražiti vesele ljude ili zanemariti brige baveći se onim za što znate da volite. Već će doći bolji dani.

 

 

KARIJERA: Moguće je da ćete ovih dana uspostaviti ili obnoviti poslovne kontakte s ljudima koji rade na nekom drugom kontinentu. To će vam svakako donijeti dobrobit i proširiti horizonte. Koliko god izgledalo daleko, bit će dobro.

 

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Budite suzdržaniji u reakcijama.

 

 

 

ehoroskop

Stranice: 1 2 3 4