ZVEZDE IMAJU PORUKU ZA TEBE! Izaberi sliku koja te NAJVIŠE privlači i saznaj šta ti poručuju…

ZVEZDE IMAJU PORUKU ZA TEBE! Izaberi sliku koja te NAJVIŠE privlači i saznaj šta ti poručuju…

18. lipnja 2018. 0 By Admin 1

Različiti planeti na nebu mogu utjecati na nas na fizičkoj razini, bilo da nam donose nisku energiju ili visoku energiju, piše Mystical raven.

 

Kad stvari postanu malo lude, možda ne razumijemo zašto se događaji odvijaju na način na koji se odvijaju. Ako niste sigurni u to, zasigurno želite odabrati sliku koja duboko poziva vašu dušu.

Odaberite jednu sliku koja će vam otkriti poruku koja će vam pružiti smjernice!

 

 

 

1.

Uskoro ćete doći do teške i iscrpljujuće situacije … hvala nebesima! Dok se stvari budu razmotavale sljedećih nekoliko tjedana, svakako si dajte priznanje jer je ova nedavna situacija bila izvanredna!

 

Neophodno je da razmišljate o tome što ste naučili o sebi i drugima tijekom ovog procesa, jer je mudrost koju ste stekli pravi razlog zbog kojeg ste trebali doživjeti ovu situaciju.

 

 

2.

Nekoliko područja vašeg života nalazi se izvan ravnoteže. To može biti vaša prehrana, zdravstvena rutina, posao ili odnosi /koovisnost, samo da navedemo nekoliko područja. Duh vam predlaže da vodite dnevnik i da bilježite način na koji provodite vrijeme od trenutka kada se probudite do trenutka kad idete u krevet navečer.

 

Nakon pregleda vašeg dnevnika, moći ćete vidjeti gdje vam curi vrijeme i energija. Ovo je ogroman dar pomoću kojeg možete uskladiti svoje vrijeme i energiju i napraviti potrebne promjene.

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2