Jednom znaku se SVET OKREĆE NAGLAVAČKE, a Vagi stiže prava LJUBAVNA BURA… VELIKI HOROSKOP za vreme vladavine RAKA do 22. JULA!

Jednom znaku se SVET OKREĆE NAGLAVAČKE, a Vagi stiže prava LJUBAVNA BURA… VELIKI HOROSKOP za vreme vladavine RAKA do 22. JULA!

19. lipnja 2018. 0 By Admin 1

 

RAK (22. 6. -22. 7)

Posao

Mars u vašem znaku, kome se pridružuju Sunce i Merkur, ukazuju na burna i iscrpljujuća dešavanja na poslovnom planu, a moguće su i nagle promene vezane za posao. Imate dovoljno energije i ozbiljnu nameru da poboljšate svoj poslovni, materijalni ili ukupni status, ali period pred vama je obeležen fazom mladog Meseca na samom početku, tačnije od 24. juna, što ukazuje na nestabilnost. Iz tog razloga, bilo bi bolje da se tokom ove faze primirite i da neke krupnije odluke odložite za kasnije. Tek od 5. jula, kada Venera ulaskom u znak Blizanaca napravi trigon sa Jupiterom, bićete u prilici da jasno sagledate situaciju i da sumirate šta ste propustili. No, kako je Venera u istom periodu postavljena opozitno prema Saturnu, neophodan je oprez uz pažljivo analiziranje situacije. S druge strane ulaskom planete Merkur u znak Lava, odnosno vaše polje novca, 6. jula, počinje konkretna realizacija naplata i uvećanje prihoda. Računajte na sitnije, ali brojne iznose i realizacije u ratama.

 

 

Ljubav

Mars u vašem znaku daje vam više nego potrebnu energiju da se uhvatite ukoštac sa problemima i dešavanjima u emotivnom životu. Zbog pogrešnih izjava ili nepromišljenih postupaka, koje donosi nepovoljan aspekt Merkura, mogući su konflikti bez realnog povoda i teranje inata. Ukoliko ste u vezi, spoj ova dva aspekta nikako nije dobar jer će vas dovesti u situaciju da stalno morate da opravdavate svoje postupke. Pun Mesec u vašem sedmom polju, 9. jula, dodatno komplikuje stvari, te može dovesti i do raskida i promene statusa. Nema potrebe da forsirate emotivno rivalstvo ili lično dokazivanje u odnosu partnerom, niti da se dodatno ističete, ma koliko vas Mars navodio na napadno ponašanje. Mladi ili slobodni pripadnici znaka mogu nesmetano da koriste trenutne prednosti koje im nude planete. Moguća nova ljubavna romansa.

 

 

Zdravlje

Saturn u polju bolesti ukazuje na mogućnost aktiviranja hroničnih tegoba. Obratite pažnju na tegobe sa kostima. Povećajte unos vitamina, ako je potrebno, promenite način ishrane i unosite dovoljno tečnosti.

 

 

 

LAV (23. 7 – 22. 8)

Posao

Planove menjate iz časa u čas i uživate da svojim neobičnim ponašanjem iznenađujete okolinu, na šta ukazuje grupisanje planeta u vašem dvanestom polju. Ali dok vi spremate svoje planove i drugi to čine, trudeći se da vam doskoče i ometu vaše naume. Stoga, budite oprezni i pazite šta kome pričate. Dok Venera boravi u znaku Bika, vašem desetom polju, moguće su promene koje donose napredovanje i promenu statusa, a period vaše tihe dominacije potrajaće do 5. jula. Slobodno se aktivirajte na nekoliko strana, jer u navedenom periodu Venera, a potom i Merkur, posle 6. jula, ulaskom u vaš znak, potenciraju mnogo prilika, ideja, dogovora i svega ostalog što će učiniti poslovni život boljim i bogatijim. Uprkos povremenim oscilacijama, očekujte pozitivne rezultate. Nemojte dozvoliti da vas uznemiravaju neka sporedna dešavanja, koncentrišite se na svoje ciljeve i aktivno pratite trend novih događaja. Povedite računa da nekom brzopletom akcijom, ili naglim gestom ne dovedete u pitanje podršku prijatelja.

 

 

Ljubav

Svaka neopreznost, posebno u komunikaciji, kada Merkur uđe u vaš znak izneće stvari na videlo. Ukoliko vas muči dilema o paralelnoj ljubavnoj vezi, morate znati da je u ovom periodu stvar vrlo komplikovana, te da lako može doći do skandaloznih situacija. Venera u polju posla sve do 5. jula naglašava izazove na radnom mestu, a odmah nakon toga, moguće je da neka osoba sa kojom vas povezuje prijateljstvo bude zainteresovana za nešto više. Ako ste mladi ili slobodni, vašu emotivnu pažnju privlače različite osobe, što je sasvim normalno u ovom periodu. Sa svakom od njim možete ostvariti deo svojih interesovanja ili deliti svoje ideje, ali teško ćete se uklopiti na duže staze. Možda još niste sigurni šta stvarno želite i ne prepoznajete jasan signal, ali nemojte odustajati od svojih iskrenih namera.

 

 

Zdravlje

Dosta ste iscrpljeni tokom ovog perioda, pa vam je neophodan oporavak. Prestanite da mislite o događanjima iz prošlosti, jer vam to bespotrebno podiže nivo stresa. Povedite računa o ishrani.

 

 

 

 

DEVICA (23. 8 – 22. 9)

Posao

Mlad Mesec u sinergiji sa Merkurom, 24. juna donosi nove mogućnosti vezane za posao i promene u karijeri, ali uz mogućnost naglih i nepredvidivih dešavanja. Sposobnost dobrog zapažanja i veština brzog prilagođavanja u novim uslovima predstavlja uvek vaš glavni adut u odnosu na poslovne konkurente, ali se sada ne možete osloniti na to, već do 5. jula i ulaska Venere u polje karijere morate biti oprezni. Uz dobar plan i pametnu kalkulaciju, moguće je da iskoristite poziciju Jupitera u drugom polju, te da na neki način profitirate od svega što ste započeli u prethodnom periodu. No, sa ovom pozicijom Jupitera morate biti oprezni, jer on uvek ukazuje na manjak smisla za detalje, pa uz navedene aspekte Merkura, sve dok je u Raku, možete imati ozbiljne previde u proceni. Prelaskom Merkura u znak Lava, počev od 6. jula, uz dobar aspekt sa Jupiterom i Venerom, očekujte bolje finansijske i poslovne rezultate.

 

 

Ljubav

Ulaskom Venere u znak Blizanaca, u vaše polje posla, aktiviraju se aspekti emocija što će svakako doneti konfuziju i nerazumevanje pravih ciljeva i namera osobe zainteresovane za vas ili vaših namera u odnosu na osobu koja vas interesuje. Kako se Venera povezuje trigonom sa Jupiterom, posle 5. jula možete da se nadate poboljšanju situacije na ljubavnom planu. Uspećete da prevaziđete nesporazume sa partnerom i da na jakim temeljima gradite stabilnu i čvrstu vezu. Ako ste mladi ili slobodni, očekuju vas brojni susreti i zanimljiva poznanstva, posebno u periodu do 5. jula, tokom trigona Venere sa Jupiterom. Ovaj aspekt je izuzetno povoljan za započinjanje romantičnih veza na duže staze, pa čak i povremene i površne odnose često pretvara u nešto ozbiljnije.

 

 

Zdravlje

Nesanicu i stres zbog posla dodatno uvećava Merkur koji ulazi u vaše dvanaesto polje i unosi nemir. Pazite na ishranu, izbegavajte slatkiše i masnu hranu.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4