Jednom znaku se SVET OKREĆE NAGLAVAČKE, a Vagi stiže prava LJUBAVNA BURA… VELIKI HOROSKOP za vreme vladavine RAKA do 22. JULA!

Jednom znaku se SVET OKREĆE NAGLAVAČKE, a Vagi stiže prava LJUBAVNA BURA… VELIKI HOROSKOP za vreme vladavine RAKA do 22. JULA!

19. lipnja 2018. 0 By Admin 1

VAGA (23. 9 – 22. 10)

Posao

Sunce i Mars sa Merkurom, a potom i mlad Mesec aktiviraju vaše polje karijere i dovode stvari do usijanja. Predstoji vam aktivna uloga u poslovnom životu uz niz dobrih prilika, a sve u skladu sa aspektima koji se odvijaju u navedenom polju. Za to vreme, Venera je u znaku Bika, dobro aspektovana sa planetama u desetom polju. Na vašu karijeru povoljan uticaj imaće i prelazak Venere u Blizance, vama trigonski znak. Od tog trenutka morate biti maksimalno fleksibilni i oprezni kada su detalji u pitanju, jer bilo kakav previd važnih činjenica komplikuje događanja. Bez obzira na to koliko ste sigurni u sebe ili u svoje sposobnosti, zatražite savet iskusnijih osoba pre nego što se upustite u novu poslovnu-finansijsku transakciju, jer u velikom broju ponuda lako je izgubiti kompas. Prelazak Merkura u znak Lava doneće nove uslove i dogovore vezane za poslovni život, pa od 6. jula budite otvoreni za novitete. Spremite se za brojna dešavanja i nekoliko kraćih putovanja.

 

 

Ljubav

Aspekti ljubavnog i poslovnog života se prepliću tokom celog perioda. Napeti aspekti nikad nisu znak lakih rešenja, pa je neophodno da smireno reagujete i da sve važne odluke odložite za drugu nedelju jula meseca. Ukoliko ste mladi i slobodni, pred vama su burna dešavanja koja će doneti izuzetno povoljne rezultate. Ceo period je obeležen jakim Venerinim aspektima, najpre sa Marsom, koji inače vlada vašim poljem partnerstva i daje mogućnost novog ili obnove nekog relativno skoro prekinutog odnosa. Potom se Venera spaja aspektom trigona sa Jupiterom i u isto vreme gradi opoziciju sa Saturnom, što govori o potebi da se neka veza “uozbilji” i pretvori u stabilan odnos. Moraćete da razmislite o prihvatanju novih obaveza, ali i o posledicama nekih ranijih odluka koje sada dolaze na naplatu.

 

 

 

Zdravlje

Jupiter koji vlada poljem bolesti nalazi se u prvom polju, zato povedite računa o svim simptomima i ne zanemarujte zdravlje. Ne iscrpljujte organizam dijetama i lošim navikama.

 

 

 

ŠKORPIJA (23. 10 – 22. 11)

Posao

Mars, vladar vašeg znaka, trenutno je u Raku, gde mu je snaga vrlo diskutabilna i ukazuje da morate prevazići probleme kako biste uspeli da zauzmete meso koje želite. Za vašu dalju karijeru posebno će biti važan njegov aspekt sa Suncem i Merkurom tokom mladog Meseca 24. juna, kao i tokom punog Meseca, 9. jula kada će se poslovna situacija dodatno zakomplikovati. Bilo kako bilo, važno je da oko sebe imate ekipu pouzdanih saradnika, jer kombinacija različitih strategija donosi pozitivne rezultate, posebno kada ste pod ovakvim aspektima. U finansijskom smislu, teškim aspektima vladajuće planete, nalazite se u poziciji da uvećavate svoju zaradu, te da uspešno rešite neka imovinska ili investiciona pitanja. U periodu od 5. jula, sa ulaskom Venere u osmo polje koje se povezuje sa prihodima i rashodima, bitno je da se ne nađete u minusu. Posle 6. jula, nakon ulaska Merkura u znak Lava, u vaše deseto polje, događaji se umnožavaju i stiču se uslovi za postizanje kvalitetnih dogovora vezanih za karijeru.

 

 

Ljubav

Venera u polju partnerstva, u svom znaku daje prednost drugoj strani, pa iako vam to nije po volji, vreme je da do 5. jula prihvatite takav odnos snaga. Ovakva pozicija ne predstavlja problem onima koji su u vezi, barem ne veći od povremenog prigovaranja partnera i otežanih dogovora oko zajedničnih interesovanja. Dobra okolnost je što Mars u većem delu perioda pravi harmonične aspekte sa Venerom, pa se “zvocanje” neće pretvoriti u sukob niti dovesti vezu u pitanje. Tek ulaskom Venere u znak Blizanaca, i planete Merkur u Lava, Mars će ispoljiti svoju nezgodnu stranu, pa je neophodno da emocije držite pod kontrolom. Ako ste mladi ili slobodni, ovaj aspekt može doneti ulazak u vezu, i to na inicijativu druge strane jer Venera u domicilu dominira situacijom. U svakom slučaju ovaj aspekt stvara šanse za započinjanje nove romanse koja obećava.

 

 

 

Zdravlje

Zbog nezgodne pozicije Marsa, bilo bi dobro da ne preterujete sa fizičkom aktivnošću, ali i da budete umereniji u svemu. Takođe, povedite računa o ishrani.

 

 

 

 

STRELAC (23. 11 – 21. 12)

Posao

Saturn u vašem znaku, već duže vreme usporava sve reakcije i odlaže rešenja nagomilanih problema. Tokom ovog perioda situaciju će dodatno zakomplikovati opozicija sa Venerom, posle 5. jula kada ova planeta ulazi u znak Blizanaca. Kako ova opozicija ne predstavlja teške i fatalne događaje, negativni efekat ovog aspekta svodi se na nerazumevanje i neusklađene reakcije sa svih strana. Pojačajte pažnju i koncentraciju, a kada primetite da se neka neprijatna situacija po ustaljenom klišeu stalno ponavlja, potražite pomoć iskusnijih kolega ili nekoga u koga imate poverenja. Jupiter, vaš vladar, trenutno je u kući planova, gradi aspekt sekstila sa Saturnom, što je harmoničan odnos koji doprinosi ublažavanju problema. To znači da ćete zacrtane ciljeve postići uprkos sitnim preprekama i svakodnevnim trzavicama. Ali, budite strpljivi, jer će vam za sve biti potrebno više vremena nego do sada. Do 5. jula smanjite troškove. Nakon tog perioda, Venera ulazi u polje koje između ostalog označava i partnerstva, saradnju, dogovore, pa možete očekivati nečiju podršku.

 

 

Ljubav

Period počinje neskladnim aspektom Merkura, koji se nalazi u polju partnerstva i približava se Saturnu koji je dominantan u vašem znaku. Ubrzo zatim Merkur menja znak, ali naglašava da će problemi vezani za prošlost uskoro izaći na videlo. Venera 5. jula ulazi u Blizance i ponovo otvara neka stara nerazrešena pitanja. Priča se dodatno komplikuje pod uticajem nekih novih osoba koje po svaku cenu žele da vas osvoje. Ako ste mladi ili slobodni, predstoji vam neobična ljubavna romansa. Ulazak Venere u Blizance biće za vas najpogodniji ali i izuzetno komplikovan period jer će se u isto vreme za vašu naklonost boriti dve osobe. Stoga budite obazrivi u proceni i nemojte se olako zaletati.

 

 

 

Zdravlje

Moguće su glavobolje, kao normalna pojava pod ovakvim aspektima Saturna, ali i bolovi u vratu i zglobovima. Dok Venera ne pređe u Blizance, biće naglašeni i hronični problemi.

 

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4