Jednom znaku se SVET OKREĆE NAGLAVAČKE, a Vagi stiže prava LJUBAVNA BURA… VELIKI HOROSKOP za vreme vladavine RAKA do 22. JULA!

Jednom znaku se SVET OKREĆE NAGLAVAČKE, a Vagi stiže prava LJUBAVNA BURA… VELIKI HOROSKOP za vreme vladavine RAKA do 22. JULA!

19. lipnja 2018. 0 By Admin 1

JARAC (22. 12 – 20. 1)

Posao

Period počinje fazom mladog Meseca u vašem sedmom polju, znaku Raka, što je jasan signal da ćete biti izuzetno osetljivi u komunikaciji sa drugima i skloni složenim i incidentnim situacijama. Sve do 9. jula i do pune mesečeve faze u vašem znaku bavićete se razjašnjavanjem nekih “peripetija” koje su odavno morale da budu rešene. Neophodna vam je nečija podrška kako biste ostvarili svoje ciljeve, pa budite tolerantni prema osobama iz okoline i pronađite način da udruženim snagama rešite nagomilane probleme. Merkur uravnotežava situaciju ulaskom u znak Lava, i pomaže vam da na neki način prevaziđete probleme, posebno one koji se tiču loše organizacije posla i nedostatka sredstava. Ulazak Venere u vaše šesto polje naglašava poslovne probleme i ukazuje na neophodnost vašeg ozbiljnijeg angažovanja u rešavanju komplikovanih situacija.

 

 

Ljubav

Planete u znaku Raka, u vašem polju partnerstva, nagoveštavaju burne događaje, mnoštvo novih susreta ali i povratak starih simpatija u vaš život. Nova poznanstva i intrigantna prijateljstva obeležiće period mladog Meseca, od 24. juna i uneti novu pozitivnu energiju u vaše emocije. Vi ste osoba koja u partnerskom odnosu, voli da ima potpunu sigurnost i neograničeno poverenje u partnera. Međutim, u ovom periodu, vaše ponašanje biće znatno drugačije, bilo zbog mešanja sa strane, ili zbog vaše otvorene zainteresovanosti za nova iskustva, pa su moguće razmirice ali i razna iskušenja. Tek nakon izlaska Merkura iz polja partnerstva, situacija će se smiriti. Do punog Meseca, stvari se polako sležu i tenzije smanjuju. Ako ste mladi ili slobodni, iskoristite obilje šansi za nova poznanastva i ljubavne avanture. Nezogodan aspekt Marsa upozorava da pažljivo birate kome ćete pokloniti svoju ljubav.

 

 

Zdravlje

Boravak Venere u polju zdravlja sve do 5. jula znak je da se zdravstveni problemi rešavaju i da neke hronične tegobe ostaju iza vas.

 

 

 

VODOLIJA (21. 1 – 19. 2)

 

Posao

Situacija na poslu je uglavnom stabilna, zahvaljujući vašem vladaru Saturnu koji je već skoro dve godine je u polju planova. No vladar ovog polja, koje neposredno utiče na karijeru, Jupiter tek od 6. jula dobija na snazi i donosi poboljšanja. Sa druge strane vladar karijere, Mars, pod uticajem faza mladog i punog Meseca, 24. juna i 9. jula donosi izvesnu blokadu. Zbog tako kontradiktornih okolnosti, najbolje je da sve poslovne aktivnosti i planove usporite dok Merkur i Venera ne promene znake, barem do druge nedelje jula, jer svaka nagla promena nije preporučljiva. S druge strane, bez obzira na povoljnosti koje odnose prevagu, morate da povedete računa o tome, koliko su zadaci koji idu uz novi poslovni angažman realni, odnosno ostvarivi. Stoga usporena i smirena igra ima prednost nad agresivnom i napadačkom. Uostalom, još malo je ostalo da vam Saturn koči planove i karijeru, pa za toliko možete da se strpite. Potom će sve ići baš onako kako vi želite.

 

 

Ljubav

Harmoničan i miran period potrajaće sve do 6. jula, kada kreće niz događaja pokrenut ulaskom mušičavog i nepredvidivog Merkura u vaše sedmo polje, koje predstavlja partnerske odnose svih tipova, pa bilo da ste u braku ili vezi, i nezavisno od toga koliko je vaš odnos stabilan ili ne, neka nova osoba uneće pometnju i nemir. Treći igrač uopšte ne mora da bude emotivno zainteresovan, tu je samo da bi smetao, iako mu to nije namera. Savet je da svaku eventualnu odluku o završetku neke veze i otpočinjanju nove odložite za kasnije, dok se vi malo ne ohladite od ovako burnih događanja. Jer, sa distance ćete uvek bolje proceniti neko dešavanje. Ako ste mladi ili slobodni, a posebno ako trenutno niste skloni vezivanju na duže staze, ovo je vaš trenutak. Leto počinje, okruženje puno zanimljivih osoba spremnih za druženje i akcije. Ko bi poželeo bolje od toga?

 

 

 

Zdravlje

Obratite veću pažnju na zdravlje, ne iscrpljujte se na poslu i menjajte loše navike. Mogući problemi vezani za digestivni trakt, želudac i unutrašnje organe, posebno oko 24. juna.

 

 

 

RIBE (20. 2 – 20. 3)

Posao

Konačno vam je postalo jasno da ne kontrolišete vi situaciju, nego ljudi sa kojima morate da sarađujete, čak i protiv svoje volje. Odluke donosite po nuždi, i sve dok vaš vladar, Jupiter ne uspostavi nove dinamične aspekte sa Merkurom i Venerom, a to će se dogoditi posle 5. jula, imaćete utisak da ste blokirani. Ulazak Venere u Blizance, znak je da počinju nova dešavanja vezana za posao i za neke nove inicijative. Istovremeno, Venera otpočinje trigon sa Jupiterom, vladarem vašeg znaka i akcija može da počne. Jedini nedostatak ovog aspekta je nemogućnost sveobuhvatnog sagledavanja problema. Stoga u svaku akciju morate uključiti oprez. Merkur i Venera prave aspekt sekstila i trigona ka Jupiteru, što je dobar pokazatelj da se događaji odvijaju povoljno po vas, ali pošto je taj period vremenski ograničen, bilo bi dobro da brzo reagujete i prepoznate šansu na vreme. U svakom slučaju najvažnija je procena jesu li ciljevi i planovi realni. Ukoliko ne uspete da nađete odgovarajuće rešenje za problematične situacije, bilo bi dobro da potražite još nečije mišljenje.

 

 

 

Ljubav

Tokom ovog perioda, Merkur će dva puta promeniti znak, prvi put par sati nakon otpočinjanja vladavine Raka, a drugi put 6. jula. A znajući da je on vladar vašeg polja partnerstva, ne očekujte da se ljubavne razmirice reše same od sebe. Sve je još na staklenim nogama, pa je neophodno da budete posebno obazrivi i da ne dolivate ulja na vatru u kritičnim situacijama. U suprotnom, moguće je da na kraju ostanete sami, iako to ne želite. Ako ste mladi ili slobodni, budite dovoljno taktični, jer naredni period nije povoljan za uspostavljenje kvalitetne emotivne veze. Spustite se na zemlju i iskoristite priliku da bolje upoznate osobu koja vam se dopada.

 

 

 

Zdravlje

 

Ne zanemarujte zdravlje pod izgovorom da vam je trenutno poaso na prvom mestu. Čim primetite da nešto nije u redu potražite lekarsku pomoć.

 

 

novosti.rs

Stranice: 1 2 3 4