Evo zbog čega Strelac ŽRTVUJE LJUBAV, i zašto je Rak u večnoj borbi između RAZUMA I SRCA… PODZNAK otkriva kakvu KARMU nosite kroz ŽIVOT

Evo zbog čega Strelac ŽRTVUJE LJUBAV, i zašto je Rak u večnoj borbi između RAZUMA I SRCA… PODZNAK otkriva kakvu KARMU nosite kroz ŽIVOT

20. lipnja 2018. 0 By Admin 1

Strijelac

Ukoliko je vaš podznak Strijelac, vaš najznačajniji prošli život bio je povezan sa Škorpionom. U svom prošlom životu bili ste skloni dubokom razmišljanju i istraživanju, a to vam sada daje mogućnost da podijelite svoje znanje, bilo kroz filozofiju ili podučavanje o onome što ste naučili.

Vaša najdublja potreba je da budete potpuno neograničeni, tako da možete nastaviti svoje putovanje u potrazi za novim avanturama. Vaša karma je da ne dopustite vašem slobodnom duhu da vas spriječi da ostvarite dugotrajno ljubavno partnerstvo.

U prošlom životu bili ste profesor, odvjetnik, kapetan broda, svjetski putnik ili komičar.

 

 

Jarac

Ukoliko je vaš podznak Jarac, vaš najznačajniji prošli život bio je povezan sa Strijelcem. U tom životu, zabava, putovanja i avanture bili su od najveće važnosti. Sada ste spremni biti ozbiljni i preuzeti odgovornost za postizanje svojih visokih ciljeva u karijeri.

Vaša karma je da ne dopustite da vas naporan rad i vaša želja za materijalnim uspjehom udalji od avanture i putovanja, jer to je ono što vam može pomoći da rastete kao osoba. U prošlom životu bili ste političar, policajac, liječnik ili predsjednik tvrtke.

 

ODREDITE SVOJE ŽELJE

 

Vodenjak

Ukoliko je vaš podznak Vodenjak , vaš najznačajniji prošli život bio je povezan s Jarcem. Sada ste umorni od discipline i teškog rada, koji vas je sprječavao da život doživljavate na slobodniji način.

Ne volite biti konzervativni, jer vam je draže živjeti svoj život kao pojedinac  – na nekonvencionalan način, bez pravila i ograničenja.

Ipak, želite doći do otkrića koje će omogućiti da se odužite društvu u kojem živite. Vaša karma je da ne živite svoj život kao “Buntovnik bez razloga”. Fokusirajte se na praktičnu svrhu. U prošlom životu bili ste tehnološki genij, političar, zabavljačka zvijezda ili znanstvenik.

 

 

Ribe

Ukoliko je vaš podznak Riba, vaš najznačajniji prošli život bio je povezan s Vodenjakom. Uživali ste u svojoj slobodi i bili individua koja je stvarala vlastita pravila. Bilo je uzbudljivo dolaziti do otkrića koja će koristiti društvu u budućnosti.

Sada želite promijeniti svoj fokus i povezati se s drugima  na duhovnijim razinama, razinama “srca”. Želite biti na usluzi onima koji pate i trebaju vaše iscjeliteljske sposobnosti.

Vaša karma je da shvatite da morate služiti.

Ipak, morate svejedno shvatiti da ne smijete ignorirati vlastite potrebe, kako ne biste postali žrtva. U prošlom životu bili ste svećenik, liječnik, iscjelitelj, mistik, pjesnik i sanjar.

 

 

Stranice: 1 2 3