Ribe u ljubavnom TROUGLU, Blizancima PROŠLOST kuca na vrata… Evo što čeka SVAKI ZNAK Zodijaka za vrijeme vladavine SUNCA U RAKU !

Ribe u ljubavnom TROUGLU, Blizancima PROŠLOST kuca na vrata… Evo što čeka SVAKI ZNAK Zodijaka za vrijeme vladavine SUNCA U RAKU !

24. lipnja 2018. 0 By Admin 1

OVAN 

Ljubav – Pozicije Venere, Urana i retrogradnog Saturna, planeta ljubavi, više sile i prošlosti, unosi nemir u odnos s partnerom. U vrijeme punog Mjeseca, oko 28. 6., klonite se rasprava s voljenom osobom. Pomračeno Sunce u astrološkom polju doma u opoziciji s Plutonom, oko 13. 7., nepovoljno utječe na odnose u obitelji. Aspekti Neptuna, u prvoj dekadi 7. mjeseca, najavljuju tajni susret s umjetnikom ili sportašem.

 

 

Posao – Vaš plan o pokretanju privatnog biznisa mogao bi “zaživjeti” već početkom perioda, kada Sunce ulazi u vaše četvrto polje. Novac pristiže poslije 10. 7., kada Jupiter kreće direktnim hodom preko znaka Škorpiona. Retrogradni hod vašeg vladara Marsa koji obrazuje kvadrat s Uranom u polju posla, opominje da izbjegavate nepotrebne troškove i podizanje kredita.

 

 

Zdravlje – Glavobolja.

 

 

 

BIK 

Ljubav – U vrijeme punog Mjeseca, oko 28. 6., Jarac može stupiti u kontakt s vama. Aspekti Neptuna i Merkura, simbola ljubavnog zanosa i komunikacija, u prvoj dekadi 7. mjeseca, donose vam poznanstvo s mlađom osobom preko interneta. Poslije 10. 7., ulaskom vašeg vladara Venere u Djevicu, može vam se udvarati netko koga poznajete preko posla.

 

 

Posao – Krajem 6., trebalo bi da budete oprezniji, ako planirate kupoprodaju nekretnina i potpisivanje važnih ugovora. Pozicija posljednje Mjesečeve četvrti u astrološkoj kući tajni, 6. 7., opominje da vodite računa što izjavljujete pred suradnicima. U vrijeme pomrčine Sunca, oko 13. 7., izbjegavajte sklapanje dogovora.

 

 

Zdravlje – Smanjite obroke.

 

 

 

BLIZANCI

Ljubav – Početkom perioda, u nekom klubu, očekuje vas susret s vatrenim znakom s kojim vrlo brzo možete ući u strastvenu vezu. Pozicija Venere, planete ljubavi koja upravlja vašim ljubavnim životom, posle 10. 7., upozorava da se klonite rasprava s bračnim ili dugogodišnjim partnerom. Ako ste slobodni, krajem perioda, može vam se javiti netko s kime ste nekada bili vrlo bliski.

 

 

Posao – Astrološko polje financija opterećeno je retrogradnim Saturnom i retrogradnim Plutonom, planetama čekanja i novca, pa izbjegavajte nepotrebne troškove. U vrijeme pomrčine Sunca u polju posla, oko 13.7., veće su šanse da sklopite tajni dogovor s partnerima iz inozemstva u okviru isplativog poslovnog aranžmana. Iskoristite direktan hod vašeg vladara Merkura da precizirate dogovore s njima.

 

 

Zdravlje – Nervoza.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4