LAV – mesečni horoskop za JUL! Nova ljubav menja sve iz korena…

LAV – mesečni horoskop za JUL! Nova ljubav menja sve iz korena…

27. lipnja 2018. 0 By Admin 1

lav

Posao:

Dragi Lavovi,
U prvoj dekadi jula imaćete miran period gde neće biti smetnji tokom realizacije vaših radnih zadataka. Prema drugima ćete ispoljavati više ljubaznosti i umećete da se istaknete na polju svojih delatnosti. Odnosi sa kolegama i naređenima biće korektni. Uspeh možete postići u oblastima menadžmenta i u svemu što je vezano za lepozu i dizajn. Dobar uspeh očekuje Lavove koji su po profesiji frizeri, kozmetičari i modni kreatori.

 

U odnosma sa poslovnim partnerima može doći do prolaznih nesporazuma koje ćete uspeti da ublažite nalaženjem kompromisnih rešenja. 10. jula Venera ulazi u znak Device što je ujedno vaše polje novca. Kako je Venera slaba i u padu u znaku Device, biće potrebno da više pažnje obratite finansijskim planovima. Izbegavajte troškove koji nisu neophodni i prioritetni.Venera će praviti trigon sa Uranom i Saturnom, što će vam otvoriti nove kanale za ostvarivanje profita i delovaće stabilizujuće na vaše opšte finansijsko stanje. Pokretanje novih projekata i proširenje poslovne ponude, posebno u oblasti raznih vrsta usluga, doneće vam dobitke.

 

Venera će 22. jula praviti sekstil sa Jupiterom. Bićete u mogućnosti da sredite zaostale administrativne obaveze, što će vam pomoći da ubrzate napredak aktuelnih poslovnih projekata. Imaćete uspeh ako se bavite prometom nekretnina, administrativnim radom, knjigovodstvom ili ako ste vlasnik privatne agencije. 24. jula će Venera praviti kvadrat sa Neptunom i upozorava vas da se čuvate prevara i da izbegavate investicije ali i transakcije koje nisu pod garancijom i sadrže bilo kakve sumnjive elemente. 26. jula će Merkur krenuti retrogradno u vašem znaku.

 

Vaš autoritet može da bude poljuljan ako budete previše naglašavali. Umesto toga poradite na razvoju veština koje vam nedostaju u poslovanju.

 

Nezaposleni Lavovi će dobiti mogućnost da se zaposle u oblastima zabave ili lepote. Najviše šansi će imati Lavovi sa smislom za lepotu i dizajn.

 

 

 

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Venera se nalazi u vašem znaku početkom jula što može doneti dosta strasti i uživanja u vezi. Partner želi puno pažnje što vam neće biti teško u ovom periodu. Venera ulazi u racionalni znak Device 10. jula kada ćete početi da razmišljate o praktičnim stvarima, a ne samo o strasti. Uspećete da ostvarite nešto što ste ranije započeli, a što se tiče domaćinstva.

 

Počećete sa pravljenjem planova za zajednički odmor sa partnerom što će vas još vise zbližiti. Posle odmora ćete poželeti da se posvetite nekim temama koje su vam zajedničke, a kojima iz nekog razloga ranije niste imali mogućnosti da se zajedno pozabavite. Vaša bliskost sa partnerom će biti bolje nego obično do kraja meseca, što će vas ispuniti srećom.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2