Muškarac u OVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU je ŠARMER SVETSKE KLASE i strastven do bola, ali i VEOMA OPASAN za ŽENE!

Muškarac u OVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU je ŠARMER SVETSKE KLASE i strastven do bola, ali i VEOMA OPASAN za ŽENE!

29. lipnja 2018. 0 By Admin 1

 

Ljubomoran i preterano osetljiv

Ove karakteristike idu ruku pod ruku s prethodno spomenutim osobinama. Kada su u vezi, oni postaju zaštitnički nastrojeni. Teško im je da koriste racionalnu stranu mozga kada osete da je za njihovog partnera neko zainteresovan. Takođe, vrlo su osjetljivi na kritike..

Upozorenje: Ako se često previše oštro kritikuju, to može da probudi kod njih želju za osvetom i pomenutom manipulacijom.

 

 

 

Opsesivnost i fokusiranost na sebe

Škorpije se često optužuju za opsesivnost, pa čak i narcisoidnost Na nekom nivou, to je istina. Oni, kao što smo već napomenuli, postaju opsednuti određenim problemom, projektom ili zagonetkom i neće se zaustaviti u potrazi za rešenjem sve dok ga ne postignu. Ovaj način ponašanja se često meša s narcisoidnošću, ali to nije tačno. Oni su jednostavno skloni opsednutošću s nekim stvarima do te mere da postaje smešno. Mnoge Škorpije imaju dijagnozu opsesivno-kompulsoivnog poremećaja iz tog razloga. I dok neki od njih žele da budu u središtu pažnje, većina ih ipak ježi od toga, jer osvetljava delove ličnosti koje žele da sakriju.

 

 

Ostale karakteristike

Uglavnom jako dobro znaju da raspolažu s novcem i nisu impulsivni tipovi kad je reč o potrošnji. Opsednuti su svojim izgledom i imidžom. Pamte poput slonova i mogu da se sete i najsitnijih detalja. Nepoverljivi su i potpuno nezavisni, ne podnose pomisao da neko brine o njima. Ali su zato oni i te kako spremni da brinu o drugima.

 

Škorpije su ljudi koji su najverovatnije najviše pogrešno shvaćeni od svih znakova Zodijaka. U jednom trenutku mogu da budu pažljivo usmereni na ono što se događa s vama lično, a sledeći trenutak mogu da deluju ometeno i odsutni. Ako imate posla sa Škorpijom, budite spremni na divlju vožnju. Oni će učiniti da se osećate kao da ste u središtu svemira, ali će takođe pokazati i ponašanja koja se mogu činiti “ludačkim”.

 

Ono što treba da zante jeste da kada vole oni zaista vole i uvek će biti verni. Ipak, sticanje njihovog poverenja i ljubavi nije lako.

 

Ključ srca Škorpije je strpljenje i razumevanje. Zbog osetljive prirode, preferiraju pažljivu i promišljenu kritiku. Kada smo zaljubljeni najveća želja im je da zadovolje svog partnera. I dok im s vremena na vreme oči lutaju, srce im je uvek povezano jedino sa voljenom osobom.

 

 

 

S.P.

Stranice: 1 2 3