Najdetaljniji LJUBAVNI HOROSKOP ZA JUL: Ovnu sledi FATALNO POZNANSTVO, dok će OVAJ ZNAK da se suoči sa NEVEROVATNOM IZDAJOM

Najdetaljniji LJUBAVNI HOROSKOP ZA JUL: Ovnu sledi FATALNO POZNANSTVO, dok će OVAJ ZNAK da se suoči sa NEVEROVATNOM IZDAJOM

29. lipnja 2018. 0 By Admin 1

VAGA

Ako ste u vezi:

U prvoj polovini jula je neophodno da se dogovorite sa partnerom u vezi zajedničkih planova i raspodele kućnih i porodičnih obaveza. U vezi toga nećete postići dovoljno saglasnosti i može da dođe i do nesuglasica. Potrebno je da budete otvoreni na naleženje zajednički prihvatljivih rešenja. Partner će biti sklon da se povlači i delovaće vam sumnjivo. Druga polovina jula će vam doneti mogućnosti za rešenje zahvaljujući sekstilu Venere sa Jupiterom. Unećete iskrena osećanja, čime ćete razoružati partnera i uspeti da ga nagovorite da se složi sa vašim planovima. Ti planovi uključuju i odlazak na zajednički odmor i putovanje gde ćete moći da se posvestite jedno drugome, a uživate i popravite vaš odnos.

 

 

Ako ste slobodni:

Počela je sezona godišnjih odmora i putovanja, pa ste i vi zainteresovani da sa nekim odete na more ili neku turističku destinaciju gde možete da uživate u lepom vremenu i provodu. Iznenadiće vas sredinom jula poziv od jednog poznanika da mu se pridružite na putovanju. Osim vas dvoje, biće tu još osoba koje poznajete, čak i jedan ili dvoje vaših bliskih prijatelja. Prihvatićete poziv, dobro ćete se provesti, a ulazak u novu vezu je vlo lako moguć. Pratiće vas sreća. Starije Vage će delovati razočarano u prvoj dekadi jula jer će im se činiti da nema ništa novo u njihovom ljuavnom životu. Već od sredine meseca očekuju vas uzbudljivi događaji koji će vas uvesti u strasnu ljubavnu avanturu, a moguće i u vezu.

 

 

 

 

ŠKORPIJA

Ako ste u vezi:

U prvoj polovini jula bićete u mogućnosti da ostvarite jedan važan zajednički cilj što će vas zbližiti i učvrstiti vašu vezu sa voljenom osobom. Više vremena ćete moći da izdvojite za društveni život. Posećivaćete zajedničke prijatelje, izlazićete na društvene događaje, priredbe, koncerte i slično. To će vam omogućiti da upoznate nove i zanimljive ljude. U drugoj polovini jula Venera će praviti sekstil sa Jupiterom koji se nalazi u vašem znaku, što će vas činiti velikodušnim i punim podrške tamo gde to bude zatrebalo vašem partneru. Budite pažljivi kada se radi o zabavi i izlascima sa prijateljima jer bi neke sitne laži i skrivanja istine mogle da dovedu do nesuglasica, zbog kvadrata Venere sa Neptunom.

 

 

Ako ste slobodni:

Venera koja vlada vašim poljem ljubavi ulazi 10. jula u znak Device gde je slaba i u padu. To će vam otežavati da se otvorite za nešto što bi unelo potrebne promene u vaš ljubavni život. Bićete skloni neosnovanim strahovima. Posebno ćete imati predrasude o osobama koje vas budu privukle. Imaćete primedbe i na sopstveni izgled i postaćete previše sitničavi. Na sreću, 22. jula srećne okolnosti će vam otvoriti vrata da započnete novu vezu sa osobom koja će vas osvojiti. Stariji Škorpioni će biti u mogućnosti da izađu iz monotonije koja će ih obuzimati kada budu upoznali osobu koja će ih privući svojim šarmom. Važno je da izbegavate da tu osobu previše idealizujete jer ćete biti skloni da to činite.

 

 

 

 

STRELAC

Ako ste u vezi:

U prvoj dekadi jula nailazićete na ozbiljnije nesuglasice sa voljenom osobom zbog opozicije koju će Merkur praviti sa Marsom. Ako planirate zajednički odlazak na odmor i putovanje, nećete se složiti oko destimacije ali i cene aranžmana. Važno je da budete spremni na kompromis. Tako ćete naći način da na kraju ipak otputujete i lepo se provedete. Druga polovina jula vam donosi period opuštenosti kada ćete moći da više vremena provodite zajedno i da se zabavljate. Više ćete da da posećujete razne društvene događaje, idete zajedno u bioskop, na koncerte i na mesta gde možete zajedno da uživate. Merkur kreće retrogradno 26. jula, pa će biti potrebno da se potrudite da ispunite neispunjena obećanja.

 

 

 

Ako ste slobodni:

Vaši pokušaji da osvojite jednu osobu koja vas duže vremena privlači doživeće neuspeh u prvoj dekadi jula, što će vas jedno vreme činiti povučenim i razočaranim. Već od druge dekade jula jedan prijatelj će vas upoznati sa osobom koja će vam već na prvi pogled delovati zanimljivo jer će na vas ostaviti prijatan utisak svojom inteligencijom i duhovitošću. Počećete da se češće viđate, zatim da izlazite zajedno i dio kraja jula bićete u prilici i da započnete emotivnu vezu. Nešto stariji Strelci će primetiti kako jedan kolega sa posla počinje da ih posmatra sa simpatijom i kako im šalje signale koji su potpuno jasni. Poziv na zajednički izlazak bi bilo mudro da prihvatite. Neko iz prošlosti pojaviće se krajem jula.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4