Najdetaljniji LJUBAVNI HOROSKOP ZA JUL: Ovnu sledi FATALNO POZNANSTVO, dok će OVAJ ZNAK da se suoči sa NEVEROVATNOM IZDAJOM

Najdetaljniji LJUBAVNI HOROSKOP ZA JUL: Ovnu sledi FATALNO POZNANSTVO, dok će OVAJ ZNAK da se suoči sa NEVEROVATNOM IZDAJOM

29. lipnja 2018. 0 By Admin 1

JARAC

Ako ste u vezi:

Prijaće vam da sa voljenom osobom odete na putovanje tokom prve polovine jula. To ne mora da bude zajednički godišnji odmor, već i odlazak na neku turističku destinaciju vikendom. Odlazak na planinu, jezero, u prirodu svakog vikenda prijaće i vama i partneru da se opustite i više vremena posvetite jedno drugom. To će pojačati vašu bliskost. U drugoj polovini jula imaćete ideje kako da vaše zajedničke trenutke sa partnerom učinite zanimljivim. Zainteresovaćete partnera za kreativne zajedničke aktivnosti i za neke sitnice koje će popuniti ostvarenje nečega što vam je u ovom trenutku iz nekog razloga nedostupno. Komunikaciju sa partnerom ćete poboljšati. Uspećete da ostvarite nešto što ste odlagali.

 

 

Ako ste slobodni:

Izlasci sa zajedničkim prijateljima postaće vam monotoni već u prvoj polovini jula. Uvidećete da se ništa ne menja i da već duže vreme ne uspevate nikog novog i zanimljivog da upoznate. Ako se odlučite da otputujete na more ili negde u inostranstvo, tamo ćete biti u pruilici da upoznate nekog ko će vas privući vrlo snažno i neodoljivo. Avantura u koju ćete ući i koja vas ispuniti može da se pretvori u vezu na daljinu. To može da pokrene vaš život u novom pravcu. Nešto stariji Jarčevi će pažljivo isplanirati kako da osvoje osobu koja im se dopada. U ostvarenju vaše želje poslužiće vas srećne okolnosti. Pazite da se ne opustite na korak do uspeha. Vaša simpatija voli iskren nastup. Nova veza je na pomolu.

 

 

 

 

VODOLIJA

Ako ste u vezi:

Sunce koje vlada vašim poljem ljubavi i braka praviće 8. jula trigon sa Neptunom. Počećete da pokazujete više nežnosti prema partneru kao i romatnočne sklonosti. To će vašeg partnera oduševiti i doneće vam prijatne zajedničke trenutke. Bićete u mogućnosti da otputujete zajedno na odmor. Izabraćete neku egzotičnu destinaciju koja vas oboje privlači. U trećoj dekadi jula Sunce će praviti kvdrat sa Uranom i opoziciju sa Marsom, što će dovesti do iznenadnih porodičnih nesuglasica. Napetosti koje će iz toga proizići, mogu prouzrokovati svađu između vas i voljene osobe i ozbiljno narušiti vaš odnos. Budite otvoreni na nalaženje zajednički prihvatljivih rešenja. Izbegavajte da namećete svoje stavove.

 

 

Ako ste slobodni:

Početak jula biće za vas dosta dinamičan i ispunjen mogućnostima za avanturu. Zbližićete se sa osobom koja vas privlači ali osim slaganja u seksu, nećete pronaći ništa drugo što možete da delite kao zajednička interesovanja, a u mnogo drugih stvari ćete imati suprotna mišljenja. To će vas navesti da potražite nekog s kim ćete se bolje slagati. Druga polovina jula doneće vam slična iskustva. Ovog puta opet kraća avantura i razilazak jer će postojati samo strasti bez emocija. Nešto starije Vodolije će ući u komplikovanu vezu sa nekim ko ih snažno fizički privlači, ali ko je kao partner prilično zahtevan i egoističan. U slučaju propasti ove veze, krajem jula neko od bivših partnera poželeće da obnovite vezu.

 

 

 

RIBE

Ako ste u vezi:

Prva dekada jula će biti za vas stresna jer nećete uspeti da se složite sa voljenom osobom oko zajedničkih planova. Najviše nesuglasica možete imati ako planirate odlazak na zajedničko putovanje. Jedino je moguće da potražite zajednički prihvatljivo rešenje. Izbegavajte laži i skrivanje istine, kao i da vašem partneru bilo šta radite nekorektno iza leđa. Uspećete da rešite nesuglasice i da vašu vezu dovedete u potreban sklad do sredine meseca. Imaćete više vremena za druženje sa zajedničkim prijateljima, kao i za razne druge društvene aktivnosti koje će vam ispuniti vreme. 26. jula će Merkur krenuti retrogradno. Biće potrebno da poradite na onome što duže vreme stvara nesklad u vašoj emotivnoj vezi.

 

 

Ako ste slobodni:

Početkom jula ćete biti skloni da često menjate raspoloženja. Na prvi pogled ćete biti skloni da se sa nekom osobom oduševite i poželite nešto više, da biste nakon kraćeg vremena primetili nešto što vam ne odgovara u njenom ponašanju, držanju i razočarali se. U drugoj polovini jula ćete upoznati nekog s kim ćete naći dosta zajedničkih interesovanja. Možete dobiti i poziv na zajedničko putovanje. Krajem meseca pozvaće vas bivši partner sa predlogom da se vidite. Nešto starije Ribe će biti neodlučne da li da prihvate poziv na zajednički izlazak od strane osobe koja im se duže vreme udvara. U igri je jeoš neko ko vam se dopada. Imaćete više šansi kod prvog udvarača. Otkrićete da vam on više prija.

Stranice: 1 2 3 4