VAGA – mesečni horoskop za JUL! Nezaboravno putovanje, prati vas sreća….

VAGA – mesečni horoskop za JUL! Nezaboravno putovanje, prati vas sreća….

30. lipnja 2018. 0 By Admin 1

vaga

Posao:

Drage Vage,
Sunce koje prolazi kroz vaše polje posla i karijere praviće 5. jula trigon sa Jupiterom. Pratiće vas sreća u razvoju ranije započetih projekata u kojima ste u proteklom periodu nailazili na zastoje i teškoće. Uspećete da nadoknadite izgubljeno vreme i da postignete rokove za koje ste imali utisak da ćete morati da ih prolongirate. To će vam doneti bolju zaradu. U odnosima sa saradnicima doći će do nesuglasica.

 

 

Izbegavajte da ulazite u rizične i neproverene poslove u kojima nemate dovoljno iskustva. 8. jula će Sunce praviti trigon sa Neptunom. Imaćete pojačanu intuiciju i umećete da u pravo vreme povučete potez koji će vam omogućiti da rešite svaku teškoću koja vam se nađe na putu. Vaše kreativne sposobnosti će doći do pojačanog izražaja. Uspeh vas očekuje u poljima zdravstva, zabave i usluga. Merkur će praviti kvadrat sa Jupiterom koji se nalazi u vašem polju novca, pa je važno da pazite na poteze i odluke koje se tiču investicija i rukovanja novcem. Venera ulazi u znak Device 10. jula. Posvetite se onim poslovima koji zahtevaju smisao za detalje i preciznost .

 

 

Sunce će 12. jula praviti opoziciju sa Plutonom. Mogući su gubici i zastoji koji će biti izazvani jednostranim raskidom saradnje jednog od učesnika u zajedničkom poslu, što će zahtevati od vas da se reorganizujete i nađete rešenje kako ne biste bili na gubitku. Jedan dugogodišnji poslovni partner će vam priskočiti u pomoć. Vaš vladar Venera će 22. jula praviti sekstil sa Jupiterom, što će vam dati dobar osećaj za rukovanje novcem i ostvarićete dobitke.

 

Ulazak Sunca u znak Lava daće vam šansu da preuzmete vodeću ulogu u timskom radu i okupite ekipu pouzdanih saradnika. 27. jula ćete raskinuti saradnju sa jednim preduzećem gde više nemate očekivane koristi, nakon što nađete sigurnu zamenu na duži rok.

 

Nezaposlene Vage će pokazati svoje veštine u pregovaranju i komunikaciji, pa će dobiti mogućnost da se zaposle u oblastima informacija, medija ili prodaje.

 

 

 

Ljubav:

Ako ste u vezi:

U prvoj polovini jula je neophodno da se dogovorite sa partnerom u vezi zajedničkih planova i raspodele kućnih i porodičnih obaveza. U vezi toga nećete postići dovoljno saglasnosti i može da dođe i do nesuglasica. Potrebno je da budete otvoreni na naleženje zajednički prihvatljivih rešenja. Partner će biti sklon da se povlači i delovaće vam sumnjivo.

 

 

Druga polovina jula će vam doneti mogućnosti za rešenje zahvaljujući sekstilu Venere sa Jupiterom. Unećete iskrena osećanja, čime ćete razoružati partnera i uspeti da ga nagovorite da se složi sa vašim planovima. Ti planovi uključuju i odlazak na zajednički odmor i putovanje gde ćete moći da se posvestite jedno drugome, a uživate i popravite vaš odnos.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2