VAGA – mesečni horoskop za JUL! Nezaboravno putovanje, prati vas sreća….

VAGA – mesečni horoskop za JUL! Nezaboravno putovanje, prati vas sreća….

30. lipnja 2018. 0 By Admin 1

Ako ste slobodni:

Počela je sezona godišnjih odmora i putovanja, pa ste i vi zainteresovani da sa nekim odete na more ili neku turističku destinaciju gde možete da uživate u lepom vremenu i provodu. Iznenadiće vas sredinom jula poziv od jednog poznanika da mu se pridružite na putovanju. Osim vas dvoje, biće tu još osoba koje poznajete, čak i jedan ili dvoje vaših bliskih prijatelja. Prihvatićete poziv, dobro ćete se provesti, a ulazak u novu vezu je vlo lako moguć. Pratiće vas sreća.

 

Starije Vage će delovati razočarano u prvoj dekadi jula jer će im se činiti da nema ništa novo u njihovom ljuavnom životu. Već od sredine meseca očekuju vas uzbudljivi događaji koji će vas uvesti u strasnu ljubavnu avanturu, a moguće i u vezu.

 

 

 

Zdravlje:

Prva polovina jula vam je pogodna za odmor i odlazak na more i u prirodu. Sunce, morska voda i morska klima će vam prijati da se regenerišete i obnovite energiju. Više odmora, šetnje, plivanja i lakše rekreativne vežbe ojačaće vaš imunitet. U drugoj polovini jula bićete osetljivi, pa su moguće alergijske reakcije, hormonski poremećaji i urogenitalne tegobe.

 

Prijaće vam lakša hrana koja treba da se sastoji od svežeg povrća, kao što su kupus, blitva, keleraba i celer. Sirevi će vam prijati, posebno tvrdi sirevi kao trapist, ali isto tako i feta sir. Voćne salate konzumirajte svakodnevno ako ste u prilici. Umanjite unos testenina, mesa, konditorskih i suhomesnatih proizvoda. Pojačajte unos meda, vitamina C i magnezijuma.

 

 

 

Srećni brojevi:

8, 14, 17, 20, 15

 

 

astrologija.de

Stranice: 1 2