VELIKI HOROSKOP po znakovima za JUL 2018. – VAGA, ŠKORPIJA, STRIJELAC

VELIKI HOROSKOP po znakovima za JUL 2018. – VAGA, ŠKORPIJA, STRIJELAC

30. lipnja 2018. 0 By Admin 1

 

STRIJELAC

Ljubav i veze

U ljubavnom životu tijekom srpnja 2018. godine ništa neće teći glatko i napetost će rasti. Mars, planeta koja vlada ljubavnim životom Strijelca i dalje je retrogradan u kući komunikacije i učenja. Merkur, planeta koja vlada vezama Strijelca, kreće retrogradno krajem mjeseca i u prvom dijelu mjeseca pravi napete aspekte. To znači da ćete se sve teže i teže nalaziti na istoj valnoj duljini. Oni koji žele ući u vezu imat će poteškoća pri pokušaju da osvoje srce osobe s kojom žele vezu. Unatoč najboljem trudu, ciljat ćete, ali nećete pogoditi, govorit ćete prije vremena ili ćete se lako posvađati.

 

Ako ste u neslužbenoj vezi, dobro pazite na koji se način obraćate voljenoj osobi i pažljivo birajte riječi, te prihvatite činjenicu da neke stvari morate naučiti od voljene osobe. Najvjerojatnije su problemi koji progone vašu vezu ili brak različita vjerovanja ili životna filozofija. Pomrčina Sunca 13. srpnja 2018. godine aktivira kuću intimnosti i turbulentne strasti. To je prilika da dublje razmislite koliko se emotivno zaista dajete u vezi, ali i o vjernosti, odanosti i uzajamnom povjerenju ili o vezama u kojima niste sretni. Sada je prilika da izađete iz komplicirane veze, možda čak i tajne

 

 

Posao i novac

Saturn i Pluton i dalje su retrogradni u kući novca Strijelca, što ukazuje na niz poteškoća pri održavanju sigurnog priljeva novca. Imat ćete osjećaj da previše truda ulažete u usporedbi s novcem koji vam pritječe. Može doći do odgoda u plaćanju ili vezano za sponzorstva i slično. Pravo je vrijeme da raščistite financijske probleme, da ozbiljnije razmislite o vještinama koje imate, o izvorima koje imate i o načinu na koji ih koristite kako bi nadrasli situaciju i ostvarili neovisnost. Venera, planeta koja vlada poslom Strijelca, 10. srpnja ulazi u kuću karijere i društvenog ugleda. Venera pravi harmonične aspekte sa Saturnom, Uranom, Plutonom i Jupiterom.

 

U drugoj polovici mjeseca situacija se poboljšava i otvaraju se nove poslovne mogućnosti za ostvarenje dugoročnih materijalnih dobara. Ako ste zaposleni, u ovom periodu ćete impresionirati nadređene osobe i dobiti promaknuće ili povišicu. Vrijeme je da se ozbiljno posvetite poslu. Merkur, planeta koja vlada karijerom i ugledom Strijelca, 26. srpnja 2018. godine kreće retrogradno i ukazuje na to da je bolje odoljeti iskušenju i ne kršiti zakon kada se radi o poslovnim pitanjima. Pazite što potpisujete i kada se radi o suradnjama s inozemstvom ili o određenim potvrdama ili diplomama koje trebaju potvrditi vaše profesionalne vještine.

 

 

Zdravlje i moral

Vladar Strijelca, Jupiter, 10. srpnja 2018. godine kreće direktno i pomaže vam da otkrijete unutarnji izvor snage koji će vam trebati kako bi ostvarili napredak i približili se svojim ciljevima. Nastavite s meditacijom, duhovnim vježbama ili onima koje vas opuštaju i donose mir ili nađite i naučite nove načine opuštanja.

 

 

Savjet

Dobro isplanirajte svoje troškove i razmišljajte o stvarima dugoročno! Nemojte donositi važne financijske odluke i za sada odgodite takve pregovore!

 

 

 

tarot-horoskop.com

Stranice: 1 2 3