ANĐELI ŠALJU VAŽNU PORUKU! Odaberi jednu KARTU i saznaj ŠTA ti poručuju!

ANĐELI ŠALJU VAŽNU PORUKU! Odaberi jednu KARTU i saznaj ŠTA ti poručuju!

1. srpnja 2018. 0 By Admin 1

Pogledajte ove 4 kartice i odaberite onu koja vam se najviše sviđa. Nemojte odabrati samo da bi odabrali, odaberite kartu koja vas najviše zove jer će vam otkriti važnu poruku.

 

Zatim, pročitajte poruku koju vam ta karta nosi za ovaj trenutak vašeg života.

 

 

1. Karta vjere i stvaranja

Ova karta vas podsjeća da sa svojim djelima kreirate svoju stvarnost.

Moguće je da u nekom trenutku sumnjate u svoju sposobnost materijaliziranja svojih snova, ali kada vam se pojave sumnje, sjetite se da ste entuzijastična, strastvena, hrabra osoba i da je vaša priroda takva da postižete ciljeve.

Vrijeme je da vjerujete i stvarate; definirate svoju svrhu, vizualizirate svoje ciljeve i da poduzmete prvi korak prema ostvarenju vaših snova, piše Zen magazine.

Nije potrebno da vidite kompletnu stazu ili da točno znate što trebate učiniti, samo je potrebno da napravite prvi korak, da zadržite pozitivan stav koji vam omogućuje da budete sretni i ostatak će se puta sam razvijati. Vrijeme je!

 

 

2. Karta života u sadašnjosti

Kada se osjećate tužno, to je zato što se nekako držite uspomena iz prošlosti i kad se osjećate tjeskobno, to je zato što provodite dosta vremena razmišljajući o budućnosti. Zapamtite da prošlost i budućnost nisu ništa više nego mentalne projekcije onoga što je nekoć bilo. Jedina stvar koja stvarno postoji i pripada vama je ovdje i sada, gdje se stvarno događa život.

Ova karta dolazi u vaš život da vam kaže da možda ne možete promijeniti prošlost, jer ono što se dogodilo jednostavno se već dogodilo, ali uvijek možete učiniti nešto kako biste poboljšali svoju sadašnjost i krenuli naprijed u sretniju budućnost.

Sada je trenutak da otpustite i zahvalite prošlosti jer je sagradila vaše temelje, donijela vam je blago naučenih lekcija i shvaćanje da ste u sadašnjosti.

Sve što danas radite s ljubavlju i entuzijazmom očitovat će se prirodno u vašoj budućnosti. Svako vaše djelo u sadašnjosti je sjeme koje će naravno sutra nicati.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2