VELIKI MJESEČNI HOROSKOP po znakovima za JUL 2018. – JARAC, VODENJAK, RIBE

VELIKI MJESEČNI HOROSKOP po znakovima za JUL 2018. – JARAC, VODENJAK, RIBE

1. srpnja 2018. 0 By Admin 1

JARAC

Ljubav i veze

Saturn, vladar Jarca, je retrogradan, što nam govori da niste u najboljem raspoloženju i prezahtjevni ste, što unosi napetost u vaš ljubavni život. Imamo i dobrih vijesti, također. Jupiter kreće direktnim hodom 10. srpnja 2018. godine kroz kuću prijatelja, što je plus za vaš društveni život. Izvedite voljenu osobu i zajedno se opustite. Venera, planeta koja vlada ljubavnim životom Jarca, pravi samo harmonične aspekte i povoljna je za flertove i stvaranje dobrog raspoloženja.

 

Ako ste u braku, sada je prilika da voljenu osobu pozovete na putovanje, na izložbu ili u kazalište. Ako tražite ljubav, mogla bi vas privući osoba iz inozemstva ili osoba koja je na neki način povezana s višim obrazovanjem ili pravom. Pomrčina Sunca 13. srpnja 2018. godine aktivira kuću partnerstva i događaji mogu otkriti da uistinu imate brak izgrađen na čvrstim temeljima. Veze koje nisu ispunjavajuće ili su iz nekog interesa doseći će kritičnu točku, pa može doći do razilaženja, što je bolje za oboje. Sunce ulazi u kuću intimnosti i strasti Jarca 23. srpnja. Vaša glad za većom fizičkom bliskosti bit će veća. Ali, u paketu s tim ide napetost, ljubomora i posesivnost.

 

 

 

Posao i novac

Mars se nastavlja kretati retrogradno kroz kuću novca Jarca i donosi poteškoće i neočekivane troškove za dom i obitelj. Odgodite transakcije za nekretnine. Ako očekujete dobiti novac od člana obitelji, može doći do nepredviđenih poteškoća. Razmislite kako da ostvarite neovisnost ili nađite nov način da bolje upravljajte svojim sredstvima. Venera, vladar kuće karijere Jarca, 10. srpnja 2018. godine ulazi u vašu 9. kuću, kuću koja je povezana s putovanjima, inozemstvom i višim obrazovanjem. Venera je u harmoničnim aspektima i može donijeti nova poznanstva kroz inozemstvo, značajna za vašu karijeru.

 

Stariji poslovni projekt može biti okončan, ali to otvara mjesto za neki novi projekt. Novi projekt traži i nove pregovore, pa to može teći sporije no što očekujete. Što se tiče suradnje s inozemstvom, pažljivo proučite sve detalje. Merkur, planeta koja vlada kućom posla Jarca, 26. srpnja 2018. godine kreće retrogradnim hodom u kući novca. Budite jako pažljivi ako raspolažete s novcem poduzeća ili tuđim novcem ili ako radite u banci. Nije vrijeme za pozajmice. Pomrčina Mjeseca 26. srpnja 2018. godine je razlog više da razmislite i analizirate partnerstva i način na koji upravljate novcem. Možda ćete proći kroz krizu, ali to će vam pomoći da bolje shvatite što niste radili dobro i što morate promijeniti.

 

 

 

Zdravlje i moral

Osjećat ćete se bolje psihički i fizički nakon 10 srpnja 2018. godine kada Jupiter, vladar kuće zdravlja Jarca, krene direktnim hodom. U kriznim vremenima imat ćete podršku prijatelja koji će vas moralno podignuti ili vas uputiti iskusnom liječniku. Krajem mjeseca mogu ponovno iskrsnuti neki stariji zdravstveni problemi, možda povezani s cirkulacijom. Ako osjetite pogoršanje, na vrijeme se uputite liječniku.

 

 

Savjet

Budite oprezniji no inače, u ovom periodu skloni ste nezgodama!

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3