Evo kako da ostvarite SVE SVOJE ŽELJE! Blizanci moraju da se drže OVIH PRAVILA, a Vaga da nauči jednu ŽIVOTNU LEKCIJU

Evo kako da ostvarite SVE SVOJE ŽELJE! Blizanci moraju da se drže OVIH PRAVILA, a Vaga da nauči jednu ŽIVOTNU LEKCIJU

3. srpnja 2018. 0 By Admin 1

Strijelac (23. studeni – 22. prosinac)

Vi ste optimistična i iskrena osoba, a to vam može pomoći da lakše shvatite što stvarno želite i potaknuti vas da vjerujete kako je sve moguće. Ali nemojte dopustiti da zbog prevelikog optimizma postanete  nepažljivi.

Možete kultivirati život kakav ste oduvijek željeli, ali potrebno je aktivno pokušavati koristiti Zakon privlačenja kako bi izvukli najbolje iz pozitivnog razmišljanja.

 

 

Jarac (23. prosinac – 20. siječanj)

Ako ste rođeni u znaku Jarca onda ste vjerojatno vrlo ambiciozni, pažljivi i praktični. Međutim, sklonost pesimizmu ili fatalizmu vaša je Ahilova peta, što dovodi do toga da interpretirate sve nedaće kao znak da ne postoji ništa što možete učiniti kako bi vaš život krenuo nabolje.

Pokušajte gledati na prepreke kao na lekcije koje će vas naučiti kako to možete učiniti bolje u budućnosti. Možete na stvari gledati na način da vaš uspjeh u budućnosti ovisi o teškim bitkama u prošlosti.

 

 

Vodenjak (21. Siječanj – 19. veljača)

Ako ste Vodenjak, vi ste blagoslovljeni s originalnošću, oštrim jezikom i dubokim suosjećanjem za druge. Međutim, vaša sklonost ravnodušnosti može vas sprječavati da se posvetite procesu kreativne vizualizacije.

Ukoliko želite ostvariti svoje snove, neka vaš progresivni um preuzme vodstvo i vodi vas prema onome što stvarno želite.

 

 

Riba (20. veljače-20. ožujka)

Vi imate bujnu maštu, prilagodljivu osobnost i veliku osjetljivost. Vaša tendencija da posvetite svoje srce i dušu svojim ciljevima dobro će vam poslužiti kada pokušavate koristiti Zakon privlačnosti, ali prvo se morate osloboditi neodlučnosti!

Vjerujte da znate što želite, nastavite se boriti protiv negativnog  razmišljanja i nastavite slijediti svoj cilj.

Stranice: 1 2 3