Pogledajte SLIKU i pustite da vaša PODSVJEST odabere jednu KARTU! Karta koju izaberete otkriće vam MOĆNU ŽIVOTNU PORUKU!

Pogledajte SLIKU i pustite da vaša PODSVJEST odabere jednu KARTU! Karta koju izaberete otkriće vam MOĆNU ŽIVOTNU PORUKU!

3. srpnja 2018. 0 By Admin 1

Brzo pogledajte ove četiri lijepe karte i pustite da vaša podsvijest odabere onu omiljenu.

 

Nemojte odabrati samo da bi odabrali, odaberite onu koja vam se najviše sviđa jer baš ona nosi posebnu poruku koja će vam donijeti mir i sklad u vaš život.

Odabirom jedne od ove 4 prekrasne karte dobit ćete moćnu poruku koja bi mogla promijeniti vaš život na bolje.

Zatim otkrijte poruku koja vam nosi karta koju ste odabrali za ovaj trenutak vašeg života.

 

 

 

1. Karta radosti i nade

Ova karta stiže u vaš život kako bi najavila da živite u danima promjene. Sve što se dogodilo do sada, dogodilo se jer ste morali nešto naučiti, rasti i postati jaki, piše Zen magazine.

Sada je vrijeme da se suočite sa suncem, da svakodnevno vjerujete kako najbolje tek dolazi i da živite svoj život u nadi – jer sada je vaše vrijeme u kojem ćete zasjati.

Sada možete doći do neba i učiniti nemoguće, činiti ono što ste oduvijek željeli učiniti, ali nikada niste imali hrabrosti pokušati.

Vrijeme je da se vratite onim snovima koje ste nekad zbog raznih razloga napustili, vrijeme je da budete hrabri i radite s ljubavlju, jer Svemir je uvijek na strani onih koji daju sve od sebe da postignu svoje najveće želje. Živite svaki dan s radošću i uzbuđenjem – sada je vrijeme.

 

 

 

2. Karta mira

Ova karta dolazi danas u vaš životu kako bi vas podsjetila da možda niste odgovorni za sve što se događa u vašem životu, ali da ste odgovorni za stav koji zauzimate pred onim što se događa.

Ljutnja i bijes nikada nisu dobri savjetnici. Zapamtite da je u vašoj prirodi da budete mudri. Preuzmite kontrolu nad svojim životom, svojim odlukama i reakcijama.

Naučite kako se suočiti s ljutnjom s ljubavlju, kako pobijediti tvrdoglavost s dobrim argumentima i vidjet ćete kako će vam dani automatski postati sretniji, a vaš stav prema životu i ljudima će se radikalno poboljšati.

Privući ćete samo dobrobit, ljubav i prosperitet. Budite mirni: nemojte dopustiti ljudima da vas povuku u njihovu oluju, bolje je ako ih vi privučete u svoj mir.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2