DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 5. jul: Vodolija se sjajno provodi, Raka očekuje ljubavni sastanak, Škorpija na sedmom nebu..

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 5. jul: Vodolija se sjajno provodi, Raka očekuje ljubavni sastanak, Škorpija na sedmom nebu..

4. srpnja 2018. 0 By Admin 1

OVAN

Danas je pred vama puno posla na svim životnim poljima. Planetarni aspekt je veoma povoljan za uspostavljanje sjajne komunikacije sa drugima, kao i uspostavljanje značajnog napretka u jednom posebnom odnosu.

 

Ukoliko ste u vezi, to će proširiti vaš krug zajedničkih prijatelja. Ukoliko tražite ljubav, iskoristite ovaj aspekt jer će vam drugi biti naklonjeniji nego obično.

 

 

BIK

Trenutni planetarna energija značajno će uticati na više intelektualnh dešavanja, a svaki društveni događaj koji budete posetili imaće fokus na vrućim temama. Pripazite se jer to može značiti i malo ogovaranja.

 

Ukoliko tražite ljubav, onda budite pažljivi. Nemojte biti napadni, jer to može odbiti osobu koja vam se sviđa.

 

 

BLIZANCI

Ukoliko večeras imate sastanak, budite oprezni jer vam se može desiti da bude previše lepo da bi bilo istinito. Trenutna planetarna energija možda neće izazvati lavinu strasti koju očekujete, ali dajte sebi vremena, budite strpljivi i velike su šanse da se zaljubite do ušiju.

 

Budite nežni i samo lagano.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4