DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 5. jul: Vodolija se sjajno provodi, Raka očekuje ljubavni sastanak, Škorpija na sedmom nebu..

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 5. jul: Vodolija se sjajno provodi, Raka očekuje ljubavni sastanak, Škorpija na sedmom nebu..

4. srpnja 2018. 0 By Admin 1

RAK

Današnja planetarna energija pružiće vam mogućnost da okusite ono najbolje odmah na samom početku. Ukoliko postoji neko ko vam se sviđa već duže vreme, onda ćete imati priliku da razgovarate sa njim-njom i saznate dosta toga što vas zanima.

 

Zatim možete odlučiti da li ćete se upustiti u nešto više ili ćete tražiti dalje.

 

 

LAV

Uživaćete u današnjem danu zahvaljujući odličnom planetarnom poravnanju. Ono će posebno ohrabriti svaku vrstu druženja, te je upravo današnji dan idealan da organizujete druženje koje želite već duže vreme.

 

Možda nećete osetiti snažan udar ljubavnih strela, ali svakako ćete upoznati lepotu konverzacije sa osobom koja vam se dopada i shvatiti da želite nešto više od toga. Samo napred.

 

 

DEVICA

Danas ćete, zahvaljujući odličnoj planetarnoj energiji, imati priliku da testirate svoju teoriju vezanu za osobu koja vam se dopada. Tek onda dozvolite sebi da zaključite da li želite da saznate o toj osobi daleko više ili ostanete na tome što znate i krenete dalje.

 

Ključ donošenja ispravne odluke je u vašoj snazi komunikacije i sposobnosti da izvučete iz drugog upravo ono što vas interesuje.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4