DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 10. jul: Bikovi će otvoriti svoje srce, Blizanci se plaše vezivanja, Vage na mukama, a Vodolije uživaju u avanturama…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 10. jul: Bikovi će otvoriti svoje srce, Blizanci se plaše vezivanja, Vage na mukama, a Vodolije uživaju u avanturama…

5. srpnja 2018. 0 By Admin 1

Lav

Trenutni planetarni aspekat vam donosi život u trenutnu vezu koja je pretila da se potpuno umrtvi. U vama ima puno emocija, ali iz nekog razloga oboje ste zatvoreni i nespremni da se opustite i otvorite svoje srce.

 

Mala svađa će prouzrokovati burnu reakciju i nakon rasprave shvatićete koliko volite jedno drugo.

 

Devica

Danas ćete vi i vaš partner postati rivali u nekoj oblasti koja vas oboje interesuje. Okrenite ovo na šalu. Trenutni položaj planeta je dosta povoljan kada je ljubav u pitanju, pa nemate čega da se plašite.

 

Pokušajte da se udružite. Dve glave su pametnije od jedne.

 

 

Vaga

Ne bi bilo loše da sa partnerom podelite to kako se zaista osećate, umesto što stvari konstantno ‘gurate pod tepih’, praveći se da problem ne postoji. Ukoliko ponekad osećate stid da iskažete šta vas muči, nema potrebe za tim.

 

Pokušajte da razumete da su drugi tu za vas i u manje lepim situacijama, te stoga nema potrebe da sav teret ovog sveta nosite sami. Opustite se.

 

Škorpija

Danas će vam se pružiti prilika da razgovarate o svojim osećanjima i objasnite ljudima kako se osećate. Vaš partner često oseća da ste suviše misteriozni i zatvoreni, a ponekad se čak oseća kao da ne zna šta da čini sa vama.

 

Iako ste vi načisto sa svojim osećanjima, ovakvi stavovi mogu loše uticati na magiju između vas. Vaš partner mora da zna šta želite.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4